Ο Γιούργκεν Κλοπ περνά δύσκολη εβδομάδα!

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξομολογήθηκε ότι η Λίβερπουλ πέρασε μια “δύσκολη εβδομάδα”, αφού είδε τους στόχους της μεσαίας γραμμής Μοΐζες Καϊσέδο και Ρομέο Λάβια να επιλέγουν να ενταχθούν στην Τσέλσι.

Η Λίβερπουλ πέρασε εβδομάδες κυνηγώντας τον Λάβια, βλέποντας τρεις προσφορές να απορρίπτονται για τον Βέλγο πριν στραφεί στον Καϊσέδο, για τον οποίο συμφωνήθηκε ποσό 111 εκατομμυρίων λιρών με την Brighton & Hove Albion.

Ο Καϊσέδο απέρριψε τη μετακίνηση στο Άνφιλντ και τελικά επέβαλε τη μετακίνησή του στην Τσέλσι, η οποία στη συνέχεια κατέληξε να υπογράψει ούτως ή άλλως τον Λάβια, παρόλο που η Λίβερπουλ είχε εκφράσει τη βούληση να συμφωνήσει με την τελική προσφορά των Μπλε.

Η Τσέλσι φρόντισε να τονίσει ότι και οι δύο παίκτες είχαν επιλέξει συγκεκριμένα το Στάμφορντ Μπριτζ ως νέα τους πατρίδα κατά τη διάρκεια των επίσημων αποκαλυπτηρίων τους.

Όσο για τη Λίβερπουλ, προχώρησε στην ολοκλήρωση μιας κίνησης-σοκ για την απόκτηση του 30χρονου Ιάπωνα διεθνούς Γουατάρου Έντο από τη Στουτγκάρδη και ο Κλοπ επέμεινε ότι είναι ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων.

“Η τελευταία εβδομάδα ήταν δύσκολη, χωρίς αμφιβολία. Αλλά είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με τη λύση”, δήλωσε το αφεντικό σε συνέντευξη Τύπου.

“[Ο Έντο] είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, 1,80 αλλά πηδάει από το ταβάνι, πολύ καλός στον αέρα και γενικά στην άμυνα. Τακτικά πολύ έξυπνος. Καλός ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καρδιά, επιθυμία.

“Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτό, απολύτως τίποτα να πω. Η μεταγραφική δουλειά είναι ότι μιλάς με ανθρώπους, συλλόγους, ατζέντηδες, παίκτες και μερικές φορές λειτουργεί, μερικές φορές όχι. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω από τη δική μου πλευρά”.

Διαβάστε Περισσότερα