Ο Γολγοθάς τελειώσε η ανάσταση δεν ήρθε!

Άλλη μια αγωνιστική σεζόν τελείωσε και δυστυχώς για την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναικού έλαβε τέλος δίχως επιτυχία! Ας είμαστε ρεαλιστές.. Τα παιδιά που είχαμε φέτος, πιτσιρικάδες και μη προσπάθησαν για το καλύτερο και έδωσαν ότι μπορούσαν για το σύλλογο… Τόσο μπορούσαν τόσο έπαιξαν… αλλά μέχρι εκεί! Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα που πρέπει να βγάζει, να δοκιμάζει ταλέντα και κυρίως να κάνει πλάνα πενταετίας, δεκαετίας κτλ.. Το τριφύλλι πρέπει κάθε χρόνο να είναι παρόν στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, να κερδίζει ντέρμπι και να κάνει τη Ελλάδα υπερήφανη με νίκες στην Ευρώπη!

Πόσο λείπει αυτό από τον σύλλογο… 3 χρόνια εκτός Ευρώπης σε ομίλους! Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που ξέραμε και θέλουμε! Παρατήσαμε πόσες και πόσες φορές το φροντιστήριο για να δούμε την ομάδα στα αστέρια τις Τρίτες και τις Τετάρτες αρχές του 2000.. Οι πατεράδες να τον βλέπουν να κοιτάει κατάματα την Γιούβε, την Γκέτεμποργκ…Το κακό φέτος είναι ότι όλοι μας στην αρχή πήραμε θάρρος από το ωραίο, ελκυστικό, γρήγορο ποδόσφαιρο που έπαιξε στον πρώτο γύρο αλλά και από τα αποτελέσματα… Το ΟΑΚΑ είχε 15 χιλιάδες κόσμο και μετά λες και τους μάτιασαν… Όλα στραβά και ανάποδα.. Τραυματισμοί, κακά αποτελέσματα, λίγος κόσμος στο ΟΑΚΑ κακό ποδόσφαιρο και τέλος να τερματίζει εκτός 5αδας,εκτός Ευρώπης και δυστυχώς επί της ουσίας άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο!

Πλέον συμπληρώνετε μια δεκαετία χωρίς πρωτάθλημα και αυτό το αρνητικό ρεκόρ γράφεται επί προεδρίας Αλαφούζου όπως και πολλά άλλα… Ο Δώνης το πάλεψε όσο μπορούσε… Ο Νταμπίζας το ίδιο.. Πολύ φοβάμαι ότι και η επόμενη χρονιά δίχως χρήμα, δίχως δυνατή έδρα πάλι θα είναι καρμπόν της φετινής! Ο σύλλογος ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά εδώ και χρόνια αλλά η ανάσταση βασανιστικά αργεί… Αργεί πολύ… Ίσως για έναν λόγο.. Δεν έχει έρθει ακόμα ο Μεσσίας που θα οδηγήσει την ομάδα στη γη της επαγγελίας… ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ! Τον αληθινό Μεσσία θέλουμε και ο αγνός κόσμος του Παναθηναικού θα τον ακολουθήσει πίστα για το καλό του συλλόγου!..

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα