Ο ηγέτης Μαουρίσιο και η επαγγελματική νίκη ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Τρίτη σήμερα τα βλέμματα στραμμένα στους αγώνες του Champions League αλλά είχαμε και αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης στο Ο.Α.Κ.Α.

Ο Μπόλονι ζήτησε νίκες είτε με καλή μπάλα είτε όχι.Δεύτερη σερί νίκη για το τριφύλλι που σε ακόμα ένα ματς δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε το τρίποντο με το τελικό 1-0 και ανέβηκε στον πίνακα της βαθμολογίας.

Καταρχήν να τονίσουμε ότι το χορτάρι του γηπέδου είναι το ιδανικό για να μπορεί να χτυπήσει κάποιος από τους αθλητές τα πόδια του.Η λέξη ντροπή για την εικόνα που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος είναι κόσμια..

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά,δημιούργησε προϋποθέσεις για να παρει κάτι καλό από το παιχνίδι αλλά όσο κυλούσε η ώρα το τριφύλλι έδενε τις αποστάσεις στις γραμμές του και με ηγετική φυσιογνωμία τον Μαουρίσιο πήρε την νίκη χάρη σε γκολ πέναλτι του Χατζηγιοβάννη.

Ο Παναθηναϊκός φέτος στο ειδικό στοίχημα για καταλογισμό πέναλτι λογικά θα είναι κλειδωμένος στα περισσότερα παιχνίδια…

Ο Σωκράτης Διούδης όπου χρειάστηκε δήλωσε για ακόμα μια φορά παρών,η άμυνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν τρώει γκολ αλλά και προσέχει περισσότερο στα τελευταία λεπτά και αυτός που κάνει την διαφορά είναι ο βραζιλιάνος.

Μπορεί να διαβαστεί και ως ιεροσυλία αυτό που θα γράψω αλλά μου θυμίζει τον Πάουλο Σόουζα όταν ήρθε για τα τελευταία ένσημα… 

Μήπως ο Κουρμπέλης πρέπει να γίνει ο νέος Μπασινάς λοιπόν…

Ο παίχτης είναι παντού τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και ίσως είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού τα τελευταία 3 χρόνια..

Το Σάββατο με τον Ατρόμητο είναι ένα καλό προειδοποιημένο διαγώνισμα άμα θέλει ο Παναθηναϊκός να μπει στα playoff γιατί αυτά με την Λαμία και τον Απόλλωνα ήταν απλά τεστάκια που απλώς πέρασε χαλαρά την βάση…

 

 

Διαβάστε Περισσότερα