Ο Κάρλος Τέβες συγκρίνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Λιονέλ Μέσι και τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Κάρλος Τέβες χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι ως “και οι δύο έξω από τα συνηθισμένα”, αλλά αρνήθηκε να διαλέξει μεταξύ των δύο και του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Τέβες έπαιξε με τον Ρονάλντο σε επίπεδο συλλόγων για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταξύ 2007 και 2009, ενώ ήταν διεθνής συμπαίκτης με τον Μέσι για την Αργεντινή επί 10 χρόνια, από το 2005 έως το 2015.

“Είναι δύο σπουδαίοι. Αισθάνθηκα άνετα και με τους δύο. Απόλαυσα και τους δύο και έμαθα από αυτούς. Είναι και οι δύο έξω από τα συνηθισμένα”, δήλωσε ο Τέβες.

“Με τον Κριστιάνο, ζούσα την καθημερινότητα και με τον Λέο, ήταν με την εθνική ομάδα. Είναι από έναν άλλο πλανήτη. Εξακολουθούν να ανήκουν στην ελίτ του ποδοσφαίρου και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Είναι κάτι που πρέπει να θαυμάζουμε. Πρέπει να βγάζεις το καπέλο σε τέτοιου είδους παίκτες”.

Ο Ρονάλντο και ο Μέσι κυριαρχούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τα τέλη της δεκαετίας του 2000, κερδίζοντας 12 από τις τελευταίες 13 Χρυσές Μπάλες.

Όταν ο Τέβεζ έκανε την επανάστασή του πριν από 20 χρόνια, ήταν ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά από ταλέντα της Αργεντινής που συγκρίθηκαν με το εθνικό είδωλο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Μέσι είναι ο μόνος που ανταποκρίθηκε στις υψηλές συγκρίσεις και αναμφισβήτητα ξεπέρασε ακόμη και τον εκλιπόντα θρύλο.

“Και τους δύο”, δήλωσε ο Τέβες. “Είναι και οι δύο Αργεντίνοι. Κατά καιρούς, τσακωνόμαστε γι’ αυτό περισσότερο! και αυτό έχει δημιουργηθεί απο εμάς. Πρέπει να το απολαύσουμε”.

 

Διαβάστε Περισσότερα