Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραδέχεται ότι η σχέση με τον Νεϊμάρ είναι “ψυχρή”

Ο Kylian Mbappe επιβεβαίωσε τις υποψίες ότι δεν τα βρίσκουν με τον συμπαίκτη του στην PSG Neymar, κωθώς παραδέχτηκε ότι η σχέση τους είναι “αδιάφορη έως ψυχρή”.

Το δίδυμο ενεπλάκη σε διαμάχη νωρίτερα αυτή τη σεζόν, όταν ο Νεϊμάρ αρνήθηκε να δώσει ένα πέναλτι στον Mbappe, προκαλώντας φήμες για καβγά στα αποδυτήρια και απαιτήσεις από τον Γάλλο να πωληθεί άμεσα ο Νεϊμάρ.

Ανεξάρτητα από το τι συνέβη στο παρασκήνιο, το ζευγάρι έλαμψε στο γήπεδο αυτή τη σεζόν, σκοράροντας και οι δύο επτά γκολ στη Ligue 1 σε μόλις έξι παιχνίδια, και οι Mbappe και Neymar θα ξαναρχίσουν τώρα την προσπάθειά τους στο Champions League απέναντι στη Γιουβέντους απόψε Τρίτη.

Πριν από αυτό το παιχνίδι, ο Mbappe παραδέχτηκε ότι δεν είναι ο καλύτερος φίλος του Neymar, αλλά τόνισε ότι η σχέση τους βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.

“Για να μιλήσω για τον Νεϊμάρ, είναι ο έκτος χρόνος, νομίζω ότι πάντα είχαμε μια τέτοια σχέση που βασίζεται στον σεβασμό”, δήλωσε ο Mbappe στους δημοσιογράφους.

“Αλλά πάντα είχαμε τέτοιες στιγμές, όπου μερικές φορές είχαμε στιγμές που ήταν λίγο πιο ψυχρές και στιγμές που ήταν λίγο πιο καυτές. Υπάρχουν στιγμές, θα δείτε, που είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και μερικές φορές δεν μιλάμε τόσο πολύ, είναι η φύση της σχέσης μας που είναι έτσι.

“Αλλά υπάρχει μεγάλος σεβασμός, έχω μεγάλο σεβασμό για τον παίκτη που είναι, τον παίκτη που αντιπροσωπεύει και τη σημασία που έχει στην ομάδα μας.

Ερωτηθείς ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι εναντίον της Γιουβέντους, ο Mbappe είπε: “Θα δούμε, θα δούμε, πάντα υπάρχει μια συζήτηση, πρέπει να δούμε πώς θα πάει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

“Νομίζω ότι δεν είμαστε και οι δύο κλειστοί [για να το συζητήσουμε]. Αν ο αγώνας κάνει τον Νεϊμάρ να σουτάρει, θα είναι ο Νεϊμάρ που θα σουτάρει, αν ο αγώνας κάνει εμένα να σουτάρω, θα είμαι εγώ που θα σουτάρω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό.

“Το νούμερο ένα δεν σημαίνει ότι παίρνεις όλα τα πέναλτι. Δεν νομίζω ότι αυτό υπάρχει σε κανέναν σύλλογο, πόσο μάλλον όταν παίζεις με τρεις τέτοιους παίκτες.

“Πρέπει να ξέρεις να μοιράζεις την πίτα και να αισθάνεσαι, είναι θέμα αισθήματος, και επίσης να ξέρεις να βάζεις νερό στο κρασί σου. Θα το δούμε αύριο, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό”.

Διαβάστε Περισσότερα