Ο Κλοπ καθησύχασε τους οπαδούς, για την παραμονή του Σαλάχ στην Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ενημέρωσε σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ – καθησυχάζοντας τους οπαδούς ότι ο σύλλογος θέλει να παραμείνει ο παίκτης-σταρ του.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ ρωτήθηκε για την κατάσταση του συμβολαίου του Σαλάχ – το τρέχον συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν 2022/23 – αφού ο επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

“Θέλω να μείνω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Είναι στα χέρια τους”, δήλωσε ο Σαλάχ στη συνέντευξή του στο GQ (στην οποία ήταν ντυμένος σαν χαρακτήρας από ταινία του Γουές Άντερσον).

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ο Κλοπ χαρακτήρισε τη συνέντευξη στο GQ “επικίνδυνη”, αλλά είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι είναι “πολύ θετικός” στο να υπογράψει ο Σαλάχ νέο συμβόλαιο στο Άνφιλντ.

“Στις μέρες μας είναι επικίνδυνο με αυτές τις συνεντεύξεις όταν δεν μιλάς με τον ίδιο τον παίκτη. Ξέρω ότι ο Μο θέλει να μείνει, θέλουμε να μείνει ο Μο. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο, αλλά νομίζω ότι όλα είναι σε καλό σημείο. Είμαι πολύ θετικός γι’ αυτό.

“Τα πράγματα χρειάζονται χρόνο. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις σε αυτές τις διαπραγματεύσεις και αυτό γίνεται με ένα τρίτο μέρος, ο ατζέντης είναι επίσης εκεί.

“Δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα, είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Έχει συμβόλαιο εδώ αυτή τη σεζόν και την επόμενη σεζόν, και μόνο και μόνο επειδή φτιάχνονται ιστορίες, τότε πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα να πούμε γι’ αυτό – κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί. Είναι απλά η κατάσταση.

“Πραγματικά όλα είναι μια χαρά, είμαστε σε συζητήσεις. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ένα σπουδαίο παιδί και έχει κάνει πολλά σπουδαία πράγματα για τη Λίβερπουλ και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Ας δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα”.

Διαβάστε Περισσότερα