Ο Κλοπ βρίσκει διαρκώς κίνητρο ….ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Χωρίς δεύτερη σκέψη η ομάδα που αγωνίζεται με το ίδιο τέμπο,την ίδια ενέργεια και το ίδιο κίνητρο σε κάθε ματς από την αρχή της σεζόν είναι η Λίβερπουλ. Στο ματς της Κυριακής απέναντι στην United πάλι έπαιξε ακριβώς σαν μηχανή που ξέρει τι πρέπει να κάνει τις ώρες που εργάζεται.Θα ρισκάρω και θα πώ,ότι η μηχανή αυτή δύσκολα θα πάψει να δουλεύει έτσι και την επόμενη σεζόν εκτός και εάν συμβούν 2 πράγματα.
Πρώτον εάν κάποιος παίχτης αποφασίσει να πάρει μεταγραφή για το χρήμα και όχι τόσο για την δόξα σε άλλη ομάδα.Δεύτερον εάν υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί,κάτι στο οποίο όλοι το απευχόμαστε,τότε υπάρχουν εκείνες οι λύσεις στο βάθος του πάγκου για τον Γερμανό τεχνικό ώστε να διατηρήσει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο.
Οι κόκκινοι συνδιάζουν καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα και ουσία.Βάζουν γκολ με οποιοδήποτε τρόπο και τελευταία έχουν βελτιωθεί και στον αμυντικό τομέα.Έχουν τα 2 κορυφαία και πιο φορμαρισμένα μπακ του πλανήτη. Το πρωτάθλημα έχει κλειδώσει εδώ και καιρό μετά από 30 χρόνια ξηρασίας,ενώ το κίνητρο για back to back Champions League όσο πλησιάζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια με την Ατλέτικο μεγαλώνει.

Η ομάδα από το λιμάνι έχει το momentum να το ξανάπετύχει.Εξάλου σε δίπλα παιχνίδια δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος αυτή την στιγμή που μιλάμε να την περάσει. Ο τελικός είναι ένα άλλο θέμα αλλά ο Γερμανός έχει βρεί το τρόπο να μπριζώνει τους παίχτες του και να τους δημιουργεί εκείνο το κίνητρο που τους κάνει το πιο αχτύπητο σύνολο αυτή την στιγμή στο νησί…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα