Ο Κούμαν φοβήθηκε η Ατλέτικο χαμογέλασε… Ι Catalanos

Σε ένα παιχνίδι κυριολεκτικά ζωής και θανάτου για την Μπάρτσα που ήθελε μόνο την νίκη έστω και μισό μηδέν που λέμε ο Κούμαν δυστυχώς για την Μπάρτσα και ευτυχώς για την Ατλέτικο δεν χρησημοποίησε καθόλου σωστά τα “όπλα”που είχε στον πάγκο και έτσι μοιραία ή ομάδα του άφησε δύο υπέρ πολύτιμους βαθμούς που σχεδόν σίγουρα για εμένα θα του στοιχήσουν και το πρωτάθλημα μιας και ήταν ο μοναδικός στόχος που μπορούσε να διεκδικήσει.

Σίγουρα οι μόνες κερδισμένες από αυτή την ισοπαλία είναι Ατλέτικο και ή Ρεάλ αν και εφόσον αυτή κερδίσει  αύριο την ανεβασμένη Σεβίλη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι δεν θα φοβηθούν καθόλου το παιχνίδι και ότι ήρθαν να παίξον ακόμα και για την νίκη.

Σίγουρα η Ατλέτικο κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο σε όλους τους τομείς χάνοντας ευκαιρίες και βρίσκοντας χώρους να ανεβαίνουν ακόμα και οι κεντρικοί αμυντικοί της μπροστά κάποιες φορές.Από την άλλη ή Μπάρτσα στατική εγκλωβισμένη και εντελώς ακίνδυνη…με ένα κέντρο που δεν μπορούσε να βοηθήσει καθόλου τους Μέσι-Γκριεζμάν μιας και εκεί έγινε αλληλοεξουδετέρωση κεντρικών χαφ…και με έναν Μέσι και Γκριεζμάν τελείως αποκομμένους χωρίς να μπορούν να βρεθούν λες και έπαιζαν σε διαφορετικά γήπεδα!!!

Βέβαια το σκηνικό άλλαξε αρκετά στην επανάληψη με την Μπάρτσα να πιέζει να δημιουργεί ευκαιρίες και χάνοντας μπορείς να πεις την ευκαιρία του αγώνα με την κεφαλία του ξεχασμένου μέχρι το 74′  Ντεμπελέ.Όσο για τις αλλαγές του Κούμαν παίζει να μην τις κατάλαβε ακόμα και ο ίδιος!!Πολύ κακός εδώ και τέσσερις  αγωνιστικές ο κόουτς.

Πριν τον αγώνα στάθηκα αποκλειστικά στον Ουσμάν Ντεμπελέ ο οποίος για εμένα ήταν το κλείδι για την νίκη θα τολμήσω να πω!!Έναν παίχτη με τα δικά του στοιχεία ή Μπάρτσα αυτή την στιγμή δεν έχει..

Λόγω της ταχύτητας του λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει πολλά ρήγματα σε όλα τα σημεία του γηπεδου αποσυντονίζοντας παίχτες και προπονητές ταυτόχρονα ανοίγοντας χώρους στους υπόλοιπους ..επίσης μπορεί ακόμα και να μαρκάρει και να σκοράρει.Εναν τέτοιο παίχτη κ.Κούμαν δεν τον έχεις ξεχασμένο στον πάγκο 74 ‘ ολόκληρα λεπτά!!!Έπρεπε όμως να έβαζε την κεφαλιά ώστε και να τον είχε εκθέσει και ταυτόχρονα να επιβεβαίωνε  και εμένα για αυτή την εμμονή μου….

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα