Ο Κριστιάνο το διασκεδαζει I Κώστας Ιλίσια

Πολύς λόγος έγινε για τη χειρονομία του Κριστιάνο Ροναλντο να πετάξει το περιβραχιόνιο του αρχηγού προς το τέλος του αγώνα με τη Σερβία.  Διαμαρτυρήθηκε δίκαια για την ακύρωση ενός κανονικού γκολ που θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του.  Αν στο τέλος των αγώνων του ομίλου  προκύψει κάποιο μπλεξιμο στη βαθμολογία τι κάνουμε;  Ντροπή να μην υπάρχει VAR σε τέτοιας κρισιμότητας αγώνες, απαράδεκτοι ,μάλλον για κλωτσιές  οι υπεύθυνοι αυτών των αποφάσεων. Ευτυχώς που δεν άρχισαν στα μπουνιδια ( λέμε τωρα ) Ο Κριστιάνο κι οι συμπαικτες του ,διαιτητή και εποπτη. Απορώ πως κρατήθηκαν και τους έσουραν μόνο Πορτο(γαλικα).

Το 2015 ,όταν ο Ρόναλντο έπαιζε στη Ρεάλ,  ένα μεσημέρι κατέβηκε σε μια πλατεία της Μαδριτης αγνώριστος και επαιτωντας(!!!!!!)  μετά από κάποια κόλπα που έκανε με τη μπάλα.
Όταν στο τέλος ,όλο το χαρούμενο κι έξυπνο σκηνικό αποκαλύφθηκε έγινε …..ο χαμός.  Ο πιο ευτυχισμένος και τυχερος σίγουρα θα ήταν ο πιτσιρικάς που απέκτησε αυτόγραφο και τη στρογγυλή θεά. Πάμε να δούμε το 4λεπτο βιντεακι.

https://www.youtube.com/watch?v=RKr-U1r1AlM

 

Κώστας Ιλίσια.

Διαβάστε Περισσότερα