Ο Λουκάκου και η παρέα του 0-3 την Ρωσία Ι Catalanos

To ανώτερο Βέλγιο επικράτησε στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στους γηπεδούχους Ρώσους με 0-3 έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Λουκάκου,ο οποίος με δύο γκόλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Οι φιλοξενούμενοι διέκριναν την εύθραυστη άμυνα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο καο έτσι κατάφεραν και έβαλαν τις βάσεις για την νίκη.Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε απλά να κρατήσει αυτό το χρυσό 0-2 και λίγο πριν το φινάλε να κάνει και το τελικό 0-3,επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν την έναρξη!!

Μεγάλος πρωταγωνιστής λοιπόν ο Λουκάκου που με αυτά τα δύο τέρματα οδήγησε την ομάδα του στην νίκη στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου.Από την άλλη οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν ρισκάροντας και παίζοντας με έναν παίχτη λιγότερο στην άμυνα ενισχύοντας το κέντρο, μιας και το 0-2 δεν άφηνε πολλά περιθώρια.

Όντως στα πρώτα 15′ πίεσαν,κράτησαν την μπάλα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του Βελγίου,όμως σε εκείνο το σημείο φάνηκε η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων και πολύ γρήγορα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό και τελικώς πριν το φινάλε να γράψουν τον επίλογο με ένα τρίτο τέρμα.

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα