Ο Μανέ που μυρίστηκε την δουλειά και οι εμμονές του Κλόπ | IΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Αυτό χθες στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν ήταν Λίβερπουλ.Ήταν Ελβετικό τυρί με τόσες τρύπες που έμπαζε από παντού και μάλιστα ήταν και σε χαμηλά λιπαρά….

Ο Κλόπ παρόλο που έβλεπε τους δυο στόπερ να κουτουλάνε μεταξύ τους άφηνε και τον Ρόμπερτστον με τον Άρνολντ να ανεβαίνουν προς τα πάνω με αποτέλεσμα η Νάπολι να κάνει πλάκα και το τελικό 4-1 να την αδικεί κατάφωρα….

Τα έχει επισημάνει και ο Χόρχε μέσα από την εκπομπή τα έχουμε γράψει και εμείς εδώ μέσα αρκετές φορές.Η Λίβερπουλ που ξέραμε τελείωσε και θέλει μεταγγίσεις αίματος καθώς πέθανε στον τελικό με την Ρεάλ ή καλύτερα φυτοζωή….

Δεν μπορεί να παίζει ο Μίλνερ αρχηγός και στα χαφ που δεν πιάνει αντίπαλο ούτε με λάσο πια και ο Φιρμίνο που ήταν φευγάτος σε όλη της προηγούμενη σεζόν.

Ο Μανέ την πήρε χαμπάρι την δουλειά και αποχώρησε προς μια ομάδα που μπορεί να του δώσει νέο κίνητρο σε υψηλό επίπεδο.Ο Σαλάχ χθες δεν μπορούσε να κάνει κοντρόλ δείχνοντας ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση και το χειρότερο πρώτη φορά να δείχνει τόσο εκνυνευρισμένος με την αυτό που συμβαίνει.

Δεν είπαμε ότι ο Γερμανός είναι κακός προπονητής,ίσα ίσα που ενώ είναι στην τριάδα των κορυφαίων περιμέναμε με διαφορετική ποδοσφαιρική προσέγγιση των πραγμάτων μέσα στην ομάδα του….

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα