Ο Ματέο Κόβατσιτς μιλάει για το απίστευτο γκολ του στην ισοπαλία της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ

Ο Ματέο Κόβατσιτς μίλησε για το γκολ που πέτυχε με το εκπληκτικό βολέ στη δραματική ισοπαλία 2-2 της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ στο Στάμφορντ Μπριτζ, χαρακτηρίζοντάς το “όμορφο”. Το γκολ ήταν αναμφίβολα το καλύτερο που έχουμε δει στην Premier League μέχρι στιγμής φέτος, ενώ αποδείχθηκε και κρίσιμο, σώζοντας την παρτίδα για την Τσέλσι με την ισοπαλία 2-2 .

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, μίλησε για το γκολ του και πόσο χαρούμενος ήταν με την απόδοση της ομάδας του :.

“Όταν είδα ότι έμπαινε μέσα, ήταν ένα όμορφο γκολ, αλλά νομίζω ότι το αξίζαμε ξαθότι πιέζαμε πολύ γιαυτό και πετύχαμε το δεύτερο γκολ”,  “Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ακόμα περισσότερα, αλλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό, γιατί ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε απο το 0-2.

“Είμαστε ευχαριστημένοι με την ανατροπή και το ομαδικό πνεύμα που επιδείξαμε, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τους δύο βαθμούς που χάσαμε, διότι προφανώς θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε μετά από δύο γκολ που δεχτήκαμε με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά μας συνέβη σήμερα και καταφέραμε να μην χάσουμε.

“Για μένα είναι πάντα δύο βαθμοί που χάνονται γιατί πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και θέλαμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουμε τη Σίτι. Αλλά δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα, επιστρέψαμε και αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό έδειξε το μεγάλο ομαδικό μας πνεύμα”.

Εκτός από τον έπαινο για τη συλλογική απόδοση της ομάδας, ο Κόβα έδωσε στον εαυτό του τα εύσημα μετά το παιχνίδι για την ατομική του απόδοση- και δικαίως, δεδομένου ότι αναδείχθηκε επάξια ως ο άνθρωπος του αγώνα.

Πρόσθεσε: “Σήμερα ήταν ένα σημαντικό τεστ για μένα, γιατί η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, οπότε νομίζω ότι τα κατάφερα καλά, αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για μένα και να αποκτήσω ακόμα περισσότερο φυσική κατάσταση”.

https://www.youtube.com/watch?v=uJynG4vDJT4

 

Διαβάστε Περισσότερα