Ο Μεγαλομέτοχος σέ αγοράζει καί σέ πουλάει, ή Ιστορία μένει για πάντα μαζί σου!

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ. Αυτές είναι οι τρεις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ακριβώς με τη σειρά που τις ανέφερα. Ο ΠΑΟΚ πανελλαδικά είναι μικρομεσαίος τέταρτοπέμπτος,ενώ στη Βόρεια Ελλάδα είναι ίσως μεγάλος αυτό παίζετε με τον Άρη. Για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και να καθιερωθεί σαν υποψήφιος συνεχόμενος πρωταθλητής πρέπει το πρωτάθλημα να διεξάγεται έτσι όπως διεξάγεται τα τελευταία χρόνια,με τον Ολυμπιακό πολύ μέτριο,με την ΑΕΚ ακόμη πιο μέτρια,και τον Παναθηναϊκό ανύπαρκτο.

Εάν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, και η ΑΕΚ,είναι στα επίπεδα που προβλέπονται από το μέγεθος τους και από την ιστορία τους ο ΠΑΟΚ οχι κάθε 50 χρόνια αλλά ίσως και περισσότερο θα ξανά έβλεπε πρωτάθλημα,αφού τώρα που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση οι τρεις μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος για να το πάρει πρέπει να κάνει διαδρομή αήττητη. Τέτοιες διαδρομές βέβαια στο ποδόσφαιρο γίνονται κάθε 100 χρόνια και αν. Καταλαβαίνετε όλοι ότι σε διαφορετική περίπτωση το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ θα είναι όνειρο οχι απατηλό όχι άπιαστο αλλά πολύ μακρινό.

Τό οτι ο ΠΑΟΚ εδώ και 2,3 χρόνια ξεκινάει τη σεζόν με στόχο το πρωτάθλημα δεν είναι υπεύθυνος ο ιδιος σαν σύλλογος,ούτε ότι μεγάλωσε τόσο όσο νομίζουν οι φίλαθλοι του.Απλά ο Ολυμπιακός χαλάρωσε τα τελευταία τρία χρόνια,ενώ οι άλλοι δύο όπως προείπαμε δεν υπάρχουνε. Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να το έχεις στο DNA σου,να είναι φυτεμένο στο κύτταρο σου ειδάλλως γίνεσαι πρωταθλητής τύπου ΠΑΟΚ Εφήμερος και επιπολαιος χωρίς να σέβεσαι κανέναν από τους προκατόχους σου.

Αυθάδειαζοντας συνεχως λέγοντας ότι τα πρωταθλήματα τα δικα μου είναι καθαρά,ενώ όλα τα άλλα των υπολοίπων είναι βρώμικα ειδικά του Ολυμπιακού.Δεν γίνεσαι έτσι πρωταθλητής,για αυτό και στα 100 του χρόνια της ιστορίας του ο δικέφαλος του βορρά έγραψε μόλις προχθές το τρίτο πρωτάθλημα!!!!!! Όταν δεν σέβεσαι τις διαδρομές των αντιπάλων σου γίνεται και η δικιά σου διαδρομή αυθαίρετη και χωρίς θεμέλια. Το να λένε οι τρεις μεγάλοι ότι στερηθηκαν πρωταθλήματα όλοι τους κονταροχτυπημένοι μεταξυ τους στο παρασκήνιο αυτό στέκει Αλλά να λέει και ο ΠΑΟΚ ότι στερήθηκε πρωταθλήματα από το Αθηναϊκό ποδοσφαιρικό Κράτος ειναι να χορταίνεις γέλια.

Πότε ο ΠΑΟΚ επεσε στο νήμα με τον οποίον πρωταθλητή για να τον καταπιεί το παρασκήνιο ποτέ.Μετά τα Χριστούγεννα η ομάδα της Θεσσαλονίκης για δεκαετιες δεν βλεπόταν πουθενά πίσω στον ορίζοντα ήταν το λιγότερο 15 με 20 βαθμούς κάτω από τον Ολυμπιακό τις περισότερες φορες, και τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ στα καλά τους.Από πού Λοιπόν στερήθηκε πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ λέγοντας των αλλονών κάλπικα αυτό είναι αυθαδεια αλλοθι και αυθυποβολή. Και από ότι φαίνεται δεν σβήνει αυτή η νοοτροπία με τίποτα είναι παντοτινή.

Εκεί πρεπει πρωτα να εστιάσει το καινούργιο αφεντικό και να ξεριζώσει νοοτροπίες του παρελθόντος οι οποίες άφηναν την ομάδα κλειδωμένη στα υπόγεια γκρινιάζοντας ψεύτικα δικαιολογώντας την ανυπαρξία της. Όταν ο μεγαλομέτοχος της όποιας ομάδας είναι πάνω από την ομάδα,τότε οι επιτυχίες αυτής της ομάδας είναι εφήμερες.Οταν ο σύλλογος είναι τεράστιος και είναι πάνω από όλους και κυρίως από τον μεγαλομέτοχο τότε οι επιτυχίες είναι παντοτινές. Όποιος δεν σεβάστηκε την ιστορία και την δυναμική των αντιπάλων του έμεινε ποδοσφαιρικα νανος δεν πρόκοψε ποτέ. ΝΟΜΟΣ!!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα