Ο Μπανιστιρτζής ……

Η Μεγάλη βδομάδα αισίως οδεύει προς το τέλος της με την Ανάσταση του Κυρίου σε λίγεςώρες. Ε και ;; Άλλαξε κάτι ; Ιστορία επαναλαμβανόμενη κάθε χρόνο. Το μόνο που αλλάζει… ο αριθμός στους μαλάκες που συμμετέχουν σαυτήν την ιστορία της θρησκευτικής κατάνυξης να αυξάνονται κατά χιλιάδες και να μην καταλαβαίνουν το πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ή να μην πιστεύει, να εκφράζει την γνώμη του ή να μην την εκφράζει, δικαίωμα όμως κύριε Μαλάκα μου δεν έχεις να μου χαλάς εμένα την πνευματική ηρεμία σαυτές τις στιγμές που είναι ιδιαίτερες για ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την ουσία αυτών των ημερών.

Το Ζουμί της ιστορίας τώρα, εκεί που θα αντιληφθείς σε τι βαθμό ο Έλληνάρας έχει ξεπεράσει κάθε όριο στην μαλακεία, δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι, πόσο μάλλον ταβάνι στα όρια της μαλακείας που τον δέρνει. Φτάνεις  στο σημείο εκείνο που λες , «όχι ρε πούστη μου δεν φταίνε τα καθίκια οι πολιτικοί, είναι η Νοοτροπία ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ DNA του Νεοέλληνα.!» Δεν υπάρχει γιατρειά ρε πούστη μου, δεν ειναι κατάρα,  απλά χωνέψτε το, δεν αλλάζουμε με τπτ.

Μ Πεμπτη λοιπόν και η περιφορά του επιταφίου σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται με χιλιάδες πιστούς που δεν έχουν καταλάβει ότι κύριε Μαλάκα μου σε ένα θείο Δράμα θα πρέπει να έχεις και την ανάλογη συμπεριφορά. Η Μαλακεία επικρατεί σε όλο της το μεγαλείο, επώμου ΑΡΜ τα κινητά στο χέρι και πύρ με φώτο ασταμάτητες, βίντεο στο φούλ από το την έξοδο Του Επιταφίου έως την είσοδο Του και πάλι στην Εκκλησία …. κάποιοι και με πίσω βήματα αλλά Hollywood …. βέβαια η μαλακεία δεν είναι μόνο στους πιστούς …. αλλά και στους Πρεσβυτέρους ….. LEDταινία σε όλο τον επιτάφιο αλλά Fast and Furious ……! Όχι ρε πούστη μου δεν το ζω …. φώτο τον επιτάφιο ….. βίντεο την ακολουθία του ;;; Που είσαι στις Κάννες και έχει πρεμιέρα ο Λάνθινος ;; Ποιος Λάνθιμος ;; Ο ….τσος μου ο στρουθοκάμηλος!

Και η αποκορύφωση: η στιγμή που περνάς κάτω από τον επιτάφιο, βλέπεις όλη την μαλακεία μαζεμένη σε όλο της το μεγαλείο …. Ζώα θα ήταν προσβολή να χρησιμοποιήσω αυτήν την λέξη, όμως η νοοτροπία και η λογική είναι η ίδια ,  εγώ είμαι και οι υπόλοιποι να πάτε να …… Ναι κύριε Μαλάκα μου, στα παπάρια του κάθε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ για το αν θα πρέπει να υπάρχει μια τάξη, μια λογική αλλά και ο σεβασμός…. λέξεις και έννοιες άγνωστες στους περισσότερους μας … Νοοτροπία Μποτσουάνας …. Για τα κεριά δεν θα κα΄νω κανένα επιπλέον σχολιασμό, τπτ, εκεί οι νόμοι της φυσικής ξεπερνούν ακόμα και τα καλύτερα πειράματα σε εργαστήρια του SERN ….

Καλη Ανάσταση και καλά μυαλά ….

 

……………….. των αποδυτηρίων …..!!!

Διαβάστε Περισσότερα