O Mπανιστιρτζής ………..

Επάγγελμα Δημοσκόπος, Φακίρης, Μέντιουμ, Μάγος, Αστρολόγος, ενα και το αυτό.

Επάγγελμα Δημοσκόπος. Αυτή την εποχή είναι στην επικαιρότητα και βλέπουμε καθημερινά στα τηλεοπτικά κανάλια κάποιους τύπους με κάποια χαρτιά στο χέρι να πουλάνε προγνωστικά για τις επερχόμενες ευρωεκλογές στους πολίτες.  Άσχετα αν τα τελευταία χρόνια ότι έχουνε πει αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι έχει βγει το αντίθετο και ξεφτιλίστηκαν. Και λοιπον ούτε πρόστιμο πληρώσανε ούτε μήνυση τους έκανε κανένας. Κι όμως παρόλα αυτά ξανά-μανά οι ίδιοι και οι ίδιοι βγαίνουνε και ξανά πουλάνε πάλι το ίδιο παραμύθι για το οποίο πληρώνονται και μάλιστα αδρά από τα κόμματα η από διάφορες εφημερίδες που τους αναθέτουν αυτού του είδους τις εργασιες.

Ναι εντάξει,αλλά τα κόμματα δεν είναι εμπορικές επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα και κονόμανε λεφτά.Τα κόμματά τους πληρώνουν με κρατικά λεφτά το ίδιο και οι εφημερίδες γιατί και οι εφημερίδες δεν είναι ανεξάρτητες κάπου ανήκουν και κάποιους αβανταρουνε και αυτός τους πληρωνει. Οι δημοσκόποι Λοιπόν αυτοί που εδώ και χρόνια μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες δηλαδή πρόγνωσεις παραμυθένιες εκτός τόπου και χρόνου πληρώνονται αδρά με κρατικά λεφτά με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων και όλοι μας εμείς όχι μόνο δεν έχουμε βγάλει τσιμουδιά αλλά καθόμαστε σαν μαλάκες και κάθε φορά τους ακούμε. Πώς είναι δυνατόν ρε κοπρίτες εσείς να έχετε τη δυνατότητα να προβλέπετε τι θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός κι όταν οι προβλέψεις σας είναι για γέλια ο ελληνικός λαός να μην έχει τη δυνατότητα να σας ζητήσει πίσω τα λεφτά που σας δώσανε οι αλλοι κοπρίτες από τους φόρους που εισπράττονται.

Αλλά το παιχνίδι έτσι παιζεται στην Ελλάδα είναι η λεγόμενη ανακύκλωση γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο ελληνικός λαός όσοι είναι μέσα και κοντά στο σύστημα δεν πάει κανένας χαμένος όλοι θα κονομάνε πάντα και θα τη βγάζουνε ζόρικα ούτε κρίση Θα αισθάνονται ούτε μπατίρηλικη. Το να κάνεις πρόγνωση για τον καιρό τύπου Αρνιακού αυτό είναι λογικό υπάρχουν κάποια μηχανήματα κάποιες πρακτικές δίνει εντολές ο δορυφόρος και στις 90 φορές από τις 100 οι μετεωρολόγοι πέφτουν μέσα ενώ οι δημοσκόποι τα τελευταία χρόνια οχι μέσα δεν πέσανε πεσανε τόσο πολύ έξω που γκρεμίστηκαν,αλλά δεν τρέχει κάστανο κανένας τους δεν έπαθε τίποτα ξανά μανά τα ίδια και ο κόσμος θα ακούει γιατί δεν έχει τη δυνατότητα να δει κάτι άλλο τα έχουνε τακτοποιημένα κατά τον ίδιο τρόπο όλοι την ίδια ώρα σε όλες τις συχνότητες τι να κάνεις εκείνη την ώρα να γυρίσεις το κουμπί να κοιμηθείς να κάνεις κωλοτούμπες δεν γίνεται, θα τους δεις Θες δεν θες. Τι είναι τελικά αυτές οι δημοσκοπικές εταιρείες;

Τίποτα αέρας μπάνα κάποιες εμπορικές επιχειρήσεις γραμμένες στην εφορία με κάποιο φορολογικό μητρωο και με ένα γραφειάκι κάπου νοικιασμένο με δέκα Δεκαπέντε κοριτσάκια τα οποία δουλεύουνε τετράωρο με το τηλέφωνο και αναγκαστικά γίνονται ενοχλητικά παιρνοντας τους πολίτες και μάλιστα σε ώρες ακατάλληλες και τον ρωτάνε να μάθουν τι θα ψηφίσουν. Και βγαίνει ο πονηρός μετα στην τηλεόραση και λέει.Αυτό το αποτέλεσμα βγήκε μετά από ένα αξιόπιστο δείγμα χιλίων ανθρώπων.Που τους ξέρεις ρε απατεωνα ότι αυτοί οι άνθρωποι που μίλησες στο τηλέφωνο είναι αξιόπιστοι τους έχεις ξαναδεί τους έχεις κάνει παρέα οχι .Αρα λοιπόν όπως γράψαμε παραπάνω μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και και πληρώνονται αδρά όχι για τα φύκια αλλά για τις μεταξωτές κορδέλες.

Συνεπώς από τα γραφόμενά μας προκύπτει ότι αυτές οι δημοσκοπικές εταιρίες δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις κοπέλες που βγαίνουν στις πρωινές εκπομπές και λένε τα ζώδια ούτε από κάποια μέντιουμ απατεώνες που σου διαβάζουν την παλάμη ή αν έχουν κάνει μεταπτυχιακά διαβαζουνε και την πατούσα και σου βγάζουν πόσα χρόνια θα ζήσεις και τι ύψος θα έχει ο γιος που θα κάνεις. Δηλαδή όχι μόνο να γελάς αλλά και να κλαις συγχρόνως. Κι όμως ποτέ κανένας από αυτούς δεν ζήτησε συγνώμη από τον Ελληνικό λαό γιατί όπως γράψαμε παραπάνω από αυτόν πληρώνεται. Και τελειώνοντας αυτο το άρθρο σας λεω οτι εκεί που γελάω περισσότερο είναι όταν τους βλέπω αυτούς τους λεγόμενους δημοσκόπους φακιριδες μάγους η όπως αλλιως θέλετε πέστε τους να βγαίνουν στην τηλεόραση και να δίνουν και προγνωστικά επί τοις εκατό για το κάθε κόμμα .

Αυτό μου θυμίζει Γεωργίου ο οποίος έβγαινε τα καλοκαίρια και έλεγε το πρωτάθλημα θα το πάρει η ΑΕΚ και το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το 2004 η Ελλάδα δεν θα κάνει δεύτερο ματς και πήρε το κύπελλο.Ε και λοιπόν τίποτα δεν έπαθε ο φίλος μου ο Γεωργίου μετά από τόσα χρόνια ξανά κάνει εκπομπές και είναι και πρώτος την ακροαματικότητα το ίδιο συμβαίνει και με τους δημοσκόπους, μαλακίες θα μας φορτώνουνε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αλλά πάντα θα είναι πρώτες μουρες στις τηλεοράσεις με παχυλούς μισθούς. Καλά να πάθουμε αφού δεν αλλάζουμε τακτικές.

………………………… των Αποδυτηρίων ….!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα