Ο Μπανιστιρτζής ……..

Πάρε παίκτες , φτιάξε ομάδα Αλέξη…….

Χειρότερος και από τον Βαλβέρδε αποδείχθηκε ο Τσίπρας σ’ένα ματς που ήξερε εκ των προτέρων ότι ήταν χαμένο το έκανε ντέρμπι, λάθος τραγικό. Κύριε Τσίπρα δεν κατεβάζουν έτσι την ομάδα, όσοι προπονητές εφήρμοσαν αυτή την τακτική εξαφανίστηκαν και οι ομάδες τους διαλύθηκαν. Γιατί; Ο λόγος είναι ένας και μοναδικος, κατεβαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο να παίξεις σαν κάτι άλλο από αυτό που είσαι στο πρώτο πεντάλεπτο δεκάλεπτο και οταν αρχίσει ο αντίπαλος να σε σφυροκοπά γονατίζεις, δεν έχεις πλέον ούτε τα ψυχικά ούτε τα πρωθυπουργικά αποθέματα να τον αντιμετωπίσεις γιατί το παιχνίδι δεν είναι πλέον στα μέτρα σου. Οι δυνάμεις σου είναι πολύ λιγότερες από αυτές που πέρασες στον κόσμο και δίνοντας τα πάντα πριν από τις εκλογές, βοηθήματα, σύνταξεις, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί ο Έλληνας ψηφοφόρος είχες την εντύπωση ότι θα σωθείς.

Αυτά όμως όχι μόνο δεν σε σώσανε σε στείλανε και στα τάρταρα! το θέμα όμως είναι τώρα ότι έχεις και ένα δεύτερο ματς στις 30 Ιουνίου, σύμφωνα με την εξαγγελία σου. Για αυτό το ματς δεν κράτησες τίποτα για αυτό είπα παραπάνω ότι είσαι πολύ αδύνατος και αποδείχτηκες πολύ λιγος σαν προπονητής. Τι θα δώσεις λοιπόν στους ψηφοφόρους για το δεύτερο ματς τον Ιουνιο? τον προϋπολογισμό της Αγγλίας, ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μαζί με τη Λαγκάρντ. Τίποτα από αυτά!! Εχεις στερέψει πλέον ότι εφόδια είχες στη φαρέτρα σου, τα ξόδεψες στο πρώτο ημίχρονο, δηλαδή. Στις ευρωεκλογές ήσουνα χειρότερος και από τον Τεννέ.Έπαιξε φουλ επίθεση και ενω ήξερες οτι είσαι κατώτερος απο τον αντίπαλο και διαλύθηκες. Δεν εφήρμοσες όμως την τακτική του Παντελίδη, κατεβαίνουμε στο ματς και ελέγχουμε τις κινήσεις του αντιπάλου απόλυτα παίζοντας μαν του μαν και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού κινούμαστε και προσπαθούμε να σκοράρουμε με αντεπιθέσεις .

Εσύ πριν το ματς έκανες διακοπές σε κότερα και έπινες ουίσκι και βότκες και τα διαφήμιζες συχρόνως. Αυτές οι κινήσεις σου δώσανε την εντύπωση στους ψηφοφόρους οτι είσαι πολύ δυνατός, αποτέλεμσα, συσπηρώθηκαν και σου δώσανε γερή καρπαζιά. Μάλλον όμως δεν σου έγινε μάθημα και αν κατέβεις και στο δεύτερο ματς κατά τον ίδιο τρόπο μάλλον θα διαλυθείς οριστικά. Αν δεν απαλλαγής από Φλαμπουράρηδες Κατρούγκαλους και όλους τους άλλους τους παλαίμαχους της πολιτικής και γενικότερα της ζωής. Αλέξη δεν έχεις καμία τύχη αγόρι μου. Τα έχεις κάνει μπάχαλο και ο κόσμος πλέον δεν σε εμπιστεύεται .Μη βγάζεις ξανά αυτούς τους ανθρώπους στη μόστρα, χάνεις από τα αποδυτήρια .Αν θες να χάσεις γιατί η ήττα σου είναι σίγουρη και στο δεύτερο το ματς, με αξιοπρέπεια κάνε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ειδάλλως θα γελάει όλη η Ευρώπη μαζί σου.

 

…………………………….. των Αποδυτηρίων …!!!

Διαβάστε Περισσότερα