Ο Μπανιστιρτζής

Καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0 λογικά θα πρέπει να λέει από μέσα του ο “Κυριάκος” για τα αποτέλεσμα των αποψινών εκλογών… Έτσι λοιπόν πάμε σε με νέα περίοδο διακυβέρνησης που εμείς ως πολίτες δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο παρά μονάχα να ελπίζουμε… Ο Γεωργίου όμως λέει ότι η π@@@να η ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη.. Σεβαστό αλλά όχι και ειλικρινές… Εγώ θα επικεντρωθώ στο αθλητικό κομμάτι..

Τι θέλουμε από την νέα κυβέρνηση και ειδικά από τον νέο υφυπουργό αθλητισμού οποίος και είναι ή οποία και εάν είναι; Καταρχήν η πολιτεία να μέριμνα διαρκώς για νέους αθλητικούς χώρους και νέα αθλητικά κέντρα ώστε τα νέα παιδιά να έχουν την ευκαιρία για εκτόνωση την ενέργειας που έχουν μέσα λόγο της εφηβείας.. Φτάνει πια αυτό το κινητό και αυτός ο υπολογιστής.. Ήμαρτον ρε παλικάρια… Πάμε τώρα στα πιο σοβαρά..

Πότε είδαμε τελευταία φορά Final four και τελικό Champions League… To 2007! Μπορεί να ξαναγίνει μεγάλη διοργάνωση εδώ; Υποδομές αλλά κυρίως η εμπειρία υπάρχει από τους ανθρώπους αυτής της χώρας σε μεγάλο βαθμό.. Σχέδιο όμως και διάθεση υπάρχει; Τα λεφτά που θα πέσουν θα είναι πολλά εάν συμβεί κάτι τέτοιο… Η διαχείριση θα είναι σωστή ή θα επικρατήσουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ!! Του χρόνου έρχονται ολυμπιακοί αγώνες… Οι αθλητές μας θα είναι σε θέση να παλέψουν για διακρίσεις..

Η πολιτεία θα τους παρέχει τα ανάλογα μέσα για να μπορέσουν να φέρουν επιτυχίες στην χώρα μας η δεν θα έχουν πάλι χρήματα ούτε για το αεροπλάνο να ταξιδέψουν;Το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκου θα είναι από τα πιο σοβαρά θέματα που θα απασχολήσουν την επόμενη κυβέρνηση όπως του Παοκ και του Άρη… Η ΕΡΤ μήπως είναι καλό να χτυπήσει το Europa League μιας και εκεί καταλήγουν η παίζουν από την αρχή οι ελληνικές ομάδες και είναι καλό διότι αρκετοί χορηγοί θα θελήσουν να διαφημίσουν εκείνη την ώρα το προϊόν του άρα χρήμα στο κρατικό ταμείο;

Ερα σπορ.. Άλλο αγκάθι εκεί… Ποιος θα μπορέσει να τραβήξει μπροστά τον κρατικό αθλητικό σταθμό.. Μήπως χρειάζεται κάποιον που να ξέρει αντικειμενικά το σύνολο του αθλητικού χώρου και τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια αγορά;Πρωτάθλημα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, ΕΠΟ ακόμα και κάτι τολμηρό… ΕURO 2028 γιατί να μην το χτυπήσει η χώρα μας;Νέα γήπεδα και πρωτίστως ήλιος και θάλασσα όλη η Ευρώπη θα είναι εδώ..

Τρελό χρήμα μέσα στον Ιούνιο.. Είπαμε όμως προσοχή στα Λαμογια!

…………………………………. Των Αποδυτηρίων …….!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα