Ο Μπανιστιρτζής

ΣΤΑ ΠΙΤΣ Η ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΦΕΡΡΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

Κάποιοι ξεμένουνε από λεφτά, κάποιοι άλλοι ξεμένουνε από δουλειά,αλλοι παλι ξεμενουνε απο γκομενα,και ορισμένοι ξεμένουνε από καύσιμα. Ο Πάνος ο Καμμένος όλα αυτά τα έχει σε υπερεπάρκεια αλλά ξέμεινε από σκάφος.  Και αναγκάζεται ο πρώην συγκυβερνήτης της Χωρας ο οποίος αυτόν τον καιρό ειναι απηλαγμενος από όλα τα κυβερνητικά του καθήκοντα να οργώνει και να σπέρνει στις Ελληνικές Θάλασσες με το πλοίο της γραμμής.

Δηλαδή με τη “σκάφη” της γραμμής,και προχθές ο πρώην υπουργός άμυνας αφού φώναξε στάση τον κατέβασε η “σκάφη”της γραμμής στην Ικαρία όπου έχει το σπίτι η πεθερά του και την έβγαλε στην τράκα για λίγες μέρες. Ενώ προηγουμένως από ότι λένε οι πληροφορίες είχε περάσει και από τη Μύκονο όπου έχει πολλά φιλαράκια την έβγαλε καί εκει ντρεμπεσυρι πάλι με τη “σκάφη”της γραμμής, γιατί όπως είπαμε παραπάνω το δικό του πραγματικό υπερπολυτελές σκάφος και οχι σκάφη μπουγαδας, έπαθε μεγάλη ζημιά και είναι σε επισκευές,μάλλον ριξη χιαστών.

Οι μηχανικοί λένε ότι ενδεχομένως να μην προλάβει να αναρρώσει το πλεούμενο μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού και ο Πάνος γνωστός λάτρης της θάλασσας θα είναι υποχρεωμένος για τα θαλασσινά του σούρτα-φέρτα να χρησιμοποιεί του λεωφορεία του αλατόνερου τα οποία μάλλον του είναι άγνωστα. Διοτι αυτές οι διαδρομές για τον Πάνο Καμμένο όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολυ γνώριμες διότι ο ίδιος πλοηγούσε και χαρτογράφουσε όλο το Αιγαίο.

Από ότι ξέρω είναι και δεινός ψαροντουφεκάς, όλα αυτα βέβαια με το δικο του σκάφος χωρίς να κάνει στάσεις στην οποιαδήποτε βραχονησίδα και να αποβιβάζει τσέλιγκες και βοσκόυς. Πάντως τον παραδέχομαι τον Πάνο. Γιατί παρότι όλα αυτά τα χρόνια διετέλεσε στις ψηλότερες πολιτικές θέσεις της χώρας ταξιδεύει δίπλα στους κοινούς θνητούς με τα πλοία της γραμμής και το ευχαριστιέται κιόλας. Πάντως είναι κρίμα να σου χαλάει η Ferrari λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιρινόυ Γκραν Πρι.

Πάνο Καλό καλοκαίρι αγόρι μου ας τους άλλους να τραβιούνται τώρα για να λύσουνε τους κόμπους .Εσύ ότι μπορούσες έκανες,ρίξε τις βουτιές σου, βάλε τα αντηλιακά σου, φάε και τα ψάρικα σου και ελα τον Σεπτέμβριο ηλιοκαμενος και γινε εξώφυλλο αγόρι μου να σε βλέπουνε και να σε ζηλεύουνε τα κορόιδα της Βουλής.Καλές βουτιές στο κόλπο με τους αστακους. Στείλε και καμιά δαγκάνα για μεζέ σε μας που σε αγαπάμε.

 

…………………………………. των Αποδυτηρίων ….!!!!!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα