Ο Μπανιστιρτζής ……

Το ποδόσφαιρο είναι σίγουρα ένα πολύ ελκυστικό εμπορικό προϊόν. Πριν λίγες ημέρες διεξήχθηκαν οι προημιτελικοί του Champions League και οι εκπλήξεις έπεσαν σαν βροχή.

ΡΕΑΛ ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ – ΑΓΙΑΞ 1-4

ΠΑΡΙ Σ. ΖΕΡΜΕΝ – Μ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 0-3

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΛ. ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ 3-0

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-3

Ενώ τα παιχνίδια είχαν και πολλά γκολ, άλλωστε το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το προϊόν αναβαθμίστηκε. Η βιτρίνα του Champions League “άναψε τα φώτα της” και οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος έπεσαν στον κουβά. Οι εταιρείες στοιχημάτων έγραψαν τρελά κέρδη. Στην Ευρώπη της “εικονικής κρίσης” ο μέσος όρος ζωής κατεβαίνει επίπεδο και χιλιάδες πολίτες φτωχοποιούνται. Όμως το στοίχημα ανεβαίνει.

Όσο περισσότερο η φτωχοποίηση απλώνεται τόσο θα ανθίζει ο τζόγος γιατί είναι η μοναδική διέξοδος που μπορούν να καταφύγουν οι φτωχοποιημένες μάζες. Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά πιάνεται και η βιτρίνα του ποδοσφαίρου το Champions League παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα της. τις μεγάλες εκπλήξεις στις οποίες πρωταγωνιστούν οι μεγάλες ομάδες. Το “παιχνίδι των εκπλήξεων” σαν δόλωμα είναι εξαιρετικό. Είναι πολυπαιγμένο και πάντα αποδίδει.

Καλή τύχη στο επόμενο ποντάρισμα…..

……. των Αποδυτηρίων!

Διαβάστε Περισσότερα