Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Και όμως ο Μητσοτάκης δεν ήταν ο μόνος που πρότεινε γυναίκα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την πρωτοπορία και την δόξα του, ζήλεψε και ο Γιάννης με ένα ν. Πρότεινε γυναίκα για την θέση αυτή την Κ. Φύσσα, η οποία φυσικά αρνήθηκε μιας και ως κλασικός αριστερός δεν δέχεται το αξίωμα του προέδρου ως μία συμβολική κίνηση είπε, εναντίον της μισαλλοδοξίας του αυταρχισμού των ακροδεξιών και της διχόνοιας.

Μία πρόταση λοιπόν “ενωτική” όπως και του Μητσοτάκη που έδωσε τον ίδιο ακριβώς χαρακτηρισμό και στη δική του υποψήφια.

Τι μανία τους έχει πιάσει όλους για “Ένωση” δεν έχω καταλάβει.
Ακολουθούν κάποιο πρότυπο, όπως λέμε United Kingdom, USA, Ε.Σ.Σ.Δ, η ακόμα και Ε.Ε..!!!!

Ως κλασικός αριστερός εξάλλου πριν ιδρύσει το κόμμα του, συνίδρυσε έναν “διεθνή” οργανισμό προοδευτικών αριστερών, ακτιβιστών, και άλλων λοιπών οργανώσεων, όπου αυτή η “Προοδευτική Διεθνής” δημιουργήθηκε για να κινητοποιήσει όλους τους ανθρώπους του πλανήτη, ώστε να αλλάξουν την παγκόσμια τάξη και τα θεσμικά όργανα που τη διαμορφώνουν (κλασικός διεθνιστής, σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει) και μετά ίδρυσε το κόμμα του το ΜΕΡΑ 25 το οποίο έγινε και μέλος της Προοδευτικής Διεθνούς.

ΜΕΡΑ 25 ήτοι Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής.
Μέτωπο και Ανυπακοή κλασικές αριστερές ατάκες (Λαϊκή πάλη και εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι….)

Το 25 τι ειναι άραγε;
Η 25η Μαρτίου ή τα Χριστούγεννα; Μπααα δεν είναι ούτε υπέρ πατρίδος ούτε θρησκευόμενος, αφού είναι αριστερός. Μπορεί να είναι και τα γενέθλια του Μίθρα του Θεού του Φωτός που γιορτάζονταν 25 Δεκεμβρίου και φέγγει κάθε ΜΕΡΑ……

Ετοιμάζει δε και την σύσταση αδελφού κόμματος στην Τουρκία DIEM 25 στέλνοντας μήνυμα φιλίας και συνεργασίας παρά την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Βασικό σύνθημα η κατηγορηματική αντίθεση στην εξόρυξη των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο. Στο μανιφέστο θα συμπεριλάβει και την “Νέα Πράσινη Συμφωνία” και τη μετάβαση των δύο χωρών σε νέες μορφές ενέργειας.

Διακηρύσσει την ακύρωση όλων των συμβολαίων για εξόρυξη υδρογοναθράκων γιατί ενδιαφέρεται για την Ειρήνη και το περιβάλλον, όπως χαρακτηριστικά λέει ο βυθός της ανατολικής Μεσογείου να μείνει άθικτος από τρυπάνια.
Πώς έλεγαν και πιο παλιά κάτι συνθήματα στους τοίχους “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”.

Πράσινη συμφωνία και πράσινα άλογα της Ε.Ε, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλαγή κατεστημένου και χτύπημα στους ολιγάρχες λέει του παγκόσμιου κατεστημένου, που κερδίζουν με εξορύξεις και εξοπλιστικά προγράμματα.

Πω, πω, ανατρίχιασα με αυτά τα αγωνιστικά και οικολογικά από τον μπον βιβέρ, κοσμοπολιτη, κονφορμιστή, αγωνιστή της δικαιοσύνης, Λούκυ Λουκ, αυτόν τον νάρκισσο, μοναχικό καβαλάρη της Χάρλεϊ…….

Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Διαβάστε Περισσότερα