Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Ιός επικίνδυνος, λέει μας έρχεται από την Κίνα. Τα κρούσματα πληθαίνουν και αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους σε όλον τον πλανήτη. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό, για τον φονικό Κορονο’ι’ό, αλλά δεν απαγόρευσε όμως τα ταξίδια και τις εμπορικές συναλλαγές.
Η ανακοίνωση ήταν για να εκφράσει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να εξαπλωθεί σε χώρες, με συστήματα υγείας πιο αδύναμα (…..)

Εγώ τώρα να φοβηθώ;
Όχι καλέ η κυβέρνηση είπε πώς η χώρα είναι προετοιμασμένη και θωρακισμένη.
Άρα όλοι cool εντάξει;

Το θέμα είναι πώς οι εργαστηριακές έρευνες όσον αφορά τον ιό, έδειξαν ότι οφείλεται σε άρρωστες νυχτερίδες. Τώρα βέβαια ότι στην πόλη αυτή που ξεκίνησε η επιδημία, η κομμουνιστική κυβέρνηση της Κίνας, είχε κατασκευάσει εργαστήριο, στο οποίο λέει θα ερευνούσαν τους πιο επικίνδυνους ιούς που υπάρχουν στον κόσμο, λέτε να είναι σύμπτωση;

Τους ερευνούσαν ή τους έφτιαχναν;
Και γιατί άργησαν να πάρουν μέτρα για την εξάπλωση του παρά τα κρούσματα;

Γιατί είχαν κηρύξει σιωπητήριο για μέρες;
Είχαν κάτι να κρύψουν ή να κουκουλώσουν;

Και έχω και μία απορία, πρώτη φορά αρρώστησαν οι νυχτερίδες;

Μήπως είναι βιολογικό όπλο; Τόσες ταινίες έχουμε δει….
Εξάλλου και ο Bill Gates από καιρό μας προειδοποιεί για πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Αλλά εγώ δεν φοβάμαι τον κορονο’ι”ό της Κίνας που είναι και καινούργιος. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε τον ΚΟΡΩΝΟ’Ι’Ο δεκαετίες ολόκληρες, χρόνια και ζαμάνια, και ζούμε ακόμη.

Μεταδίδεται από τη βουλή και την τηλεόραση, από τους πολιτικούς μας άνδρες, οι οποίοι με ΚΟΡΩΝΕΣ λόγια κούφια και φανφάρες κάνουν τους μάγκες, συναγωνίζονται ποιος είναι πιο ατακαδόρος λες και ψάχνουν δουλειά στο Δελφινάριο.

Τελευταία αφορμή το ποδόσφαιρο και να οι κορώνες από εδώ, για ρουσφέτια για εύνοια στο Μαρινάκη, να από κει άλλες κορώνες για τον Σαββίδη και τον Καλογρίτσα. Έλεος ρε παιδιά και εμείς στην Ελλάδα ζούμε, το ξέρουμε το ποίημα, αν δεν έχεις μπάρμπα από την Κορώνη…….

Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Διαβάστε Περισσότερα