Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Τι ζήσαμε και αυτή την εβδομάδα!!
Μεγάλες στιγμές….
Μετά τα μπριζολάκια, τα πα’ι’δάκια, τα τζατζίκια και όλα τα κοψίδια, μας πέσανε βαριά τα λουκάνικα, τα οποία όχι δεν ήτανε Φρανκφούρτης, ήταν Αμερικάνικα, αυτά που βάζουν στα hot dog.

Πήγε η Τουρκία λέει, και κατέθεσε τις συντεταγμένες που οριοθετούν την Τουρκική και Λιβυκή ΑΟΖ στον ΟΗΕ, και ο ΟΗΕ έκανε την ανάρτηση αυτών.

Και βγαίνει και ο Δένδιας, και λέει πως “εμείς δεν θα πάμε στον ΟΗΕ, να δώσουμε τις συντεταγμένες που καθορίζουν τα όρια της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας, γιατί μία μονομερής δήλωση, δεν συνιστά κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας”.
Οιμέ !!! Οιμέ !!! Γιατί???

Και συνεχίζει και λέει ότι “η οριοθέτηση γίνεται με συμφωνίες με άλλα κράτη, για αυτό διαπραγματευόμαστε με Ιταλία και Αίγυπτο”.
Συγνώμη τώρα, για την Υφαλοκρηπίδα θέλουμε συμφωνίες ή για την ΑΟΖ;
Δεν ξέρω τέλος πάντων !!!!

Και βγαίνει και ο πρέσβης Τ. Πά’ι’ατ και καλεί την Τουρκία να συμμετάσχει στον αγωγό East Med, και ως παράκτιο κράτος λέει, έχει δικαιώματα στο Αιγαίο….λέει…….

Και πάμε εμείς στο ΝΑΤΟ, στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση στις Βρυξέλλες, να μιλήσουμε και να καταγγείλουμε το ΤουρκοΛιβυκό μνημόνιο, και ο προεδρεύων δεν άφηνε την Ελληνική αντιπροσωπεία να μιλήσει.
Τόσο μάλιστα, που νευρίασαν και αυτοί οι πολιτικοί μας και αποχώρησαν….!!!!

Και βγαίνει ο Τούρκος Ερντογάν, και λέει με θράσος στους βουλευτές του, πώς “Η Ελλάδα έχει πλέον αποδεχθεί την κατάσταση πού δημιουργήσαμε στην Μεσόγειο”.
Και γιατί να μην το πει δηλαδή ???

Η κυβέρνηση είναι αδύναμη να χειριστεί αυτά τα θέματα, διότι όταν μπαίνει το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας στα ελληνικά χωρικά ύδατα, και λέει η κυβέρνηση ότι το πήρε ο αέρας, όταν μάλιστα πρώην κυβέρνηση έλεγε ότι πήρε ο αέρας τη σημαία, όταν δεν αντιδράμε γενικώς ποτέ……

Τι να κάνει και ο Τούρκος να κάτσει να περιμένει “να ξημερώσει μία άλλη μέρα;”

Εδώ πλέον ζούμε το “Οσα παίρνει ο Ανεμος”, και έχουμε την μία ήττα μετά την άλλη (ε, αφού είδαμε τον καπνό την τσικνοπέμπτη, κάπου υπάρχει και φωτιά).

Τι άλλο μπορεί να γίνει…..
Λέτε να υπάρχει και τίποτα χειρότερο?
Ε ναι μάλλον !!

Το αποκορύφωμα ήταν το βιντεάκι που έβγαλε το ΝΑΤΟ, με έναν ύμνο για την Τουρκία, πού επισημαίνει τις κοινές αξίες των συμμάχων, για ασφάλεια και ειρήνη, και λέει:
“Το ΝΑΤΟ είναι μία οικογένεια κοινών αξιών. Είμαστε ενωμένοι με τους Συμμάχους μας για Ειρήνη και Σταθερότητα. Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ. Είμαστε το ΝΑΤΟ”.

Ορίστε; Πως είπατε;
Τι σφαλιάρα ήταν αυτή;
Από πού μας ήρθε;

Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ;
Και μου έρχεται στο μυαλό “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο…..”

Ρε κάποτε φωνάζαμε ΑΕΡΑ !!!!!
Και έτρεμαν όλοι, και τώρα τρέμουμε μην φυσήξει αέρας !!!!!

Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Διαβάστε Περισσότερα