Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Και εκεί που είμασταν έτοιμοι, να αρχίσουμε τους χορούς και το ξεφάντωμα, και περιμέναμε να ακούσουμε το “Πατρινό Καρναβάλι για πάντα, Έλα να μάθεις τι θα πει Πατρινός”, μάθαμε τι θα πει κορωνοϊός!!

Απαγορεύτηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις λέει, λόγω μέτρων πρόληψης. Και οι επιχειρηματίες δηλαδή τί, δεν θα κονομήσουν τώρα?
Δεν θα κινηθεί το χρήμα?

Να μου πεις αν είναι να δούμε μπροστά μας, γενίτσαρους ντυμένους στα κόκκινα, με τα σπαθιά τους και να τραγουδούν, για το ηρωικό τουρκικό Έθνος που κατέστρεψε τον εχθρό, όπως έγινε στο Λαγκαδά, άστο καλύτερα να μας λείπει.

Καλά οι “υπεύθυνοι” τι έκαναν, κοιμόντουσαν?? Να μας ξεφτιλίζουν έτσι μέσα στα μούτρα μας, ποιοί οι Τούρκοι??
Τι νομίζουν, ότι δεν μπορούμε να ξεφτιλιστούμε και μόνοι μας?? Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια, για κάτι τέτοια, είμαστε μανούλες!!

Δεν είδατε τι έγινε στα νησιά με τα ΜΑΤ??

Νησιώτες – Μάτ 1 – 0

Έπεσε ξύλο, σφαίρες, μπογιές, καπνογόνα, πήγε η μάσκα σύννεφο, όχι λόγω Αποκριών, αλλά λόγω εντολών!!
Ήθελε ο πρωθυπουργός, να κάνει κλειστά κέντρα για τους μετανάστες, κλειστές δομές λέει και επίταξε εκτάσεις, παρά την θέληση των κατοίκων, των Ελλήνων δηλαδή νησιωτών.

Θεώρησε καλό επομένως, να επιβάλλει την απόφαση του, με δημοκρατικές μεθόδους, και έλαβε το ίδιο νόμισμα.
Τι να πεις τώρα για όλα αυτά, για την κυβέρνηση, πού πήγε τα Ματ στο νησί να βρίσουν και να δείρουν, τους Έλληνες πολίτες??

Γιατί τους είπαν και “Τουρκόσπορους”, τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή ο Ερντογάν?? Τα καλύτερα τα κάνουμε μόνοι μας!!

Άλλοι διαμαρτύρονταν, για τον εγκλεισμό των αλλοδαπών στις δομές αυτές, λόγω παραβίασης των δικαιωμάτων τους λέει, και με τα δικά μας δικαιώματα ρε φίλε, τι γίνεται??

Και εμείς έγκλειστοι ζούμε, είτε λόγω έλλειψης χρημάτων, είτε λόγω φόβου για ληστείες και κλοπές, είτε λόγω του κορωνοιού τώρα, όπου στα μέτρα προστασίας προς στιγμή σου συνιστούν, τον περιορισμό, και αργότερα θα επιβάλλουν και την πλήρη απαγόρευση, άρα εγκλεισμό, όπως έγινε και στα άλλα κράτη.

Εν τέλει όλοι έγκλειστοι είμαστε. Απλά κάποιοι, έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες, αν είσαι έγκλειστος και φοβάσαι ακόμα και να κοιμηθείς στο σπίτι σου, μην στην πέσουν οι μετανάστες, δεν πειράζει καλό είναι, να συνηθίζεις στο τρόμο….

Τρομολαγνεία και με τον ιό, ενώ το πιο τρομακτικό είναι το θράσος του Ερντογάν, που για να εκβιάσει την Ρωσία, να σταματήσει να βοηθάει τον Άσαντ στη Συρία, και να κρατήσει τα εδάφη εκεί, με κατάπαυση του πυρός και όχι με νίκη, στέλνει επίσημα και με την άδειά της αστυνομίας, “ένα ασκέρι απ’το Αλγέρι” με κάθε καρυδιάς καρύδι στην Ελλάδα, για να περάσουν και καλά στην Ευρώπη (ενώ όλοι στην πραγματικότητα θα μείνουν στην Ελλάδα μόνο) και τάχα μου όλοι οι Ευρωπαίοι θορυβήθηκαν και έκαναν και έκτακτες συσκέψεις, ΟΗΕ και ΝΑΤΟ, και έτοιμοι ήταν όλοι στο πλευρό του Τούρκου να ταχθούν, πρώτη πρώτη η Γερμανία και η Μέρκελ…..(αλλά βάλαμε βέτο…).

Στην εποχή που πέφτουν οι μάσκες, εμείς καλούμαστε να βάλουμε μάσκες.
Όχι για τις Απόκριες και το Καρναβάλι, αυτό το ζούμε καθημερινά πλέον, αλλά για τον κορονοϊό.

Απαγορεύεται να σ’ αγαπάω
Απαγορεύεται να μ’αγαπάς
Είναι επικίνδυνο να σ’ ακουμπάω
Είναι επικίνδυνο να μ’ακουμπάς
Δύο μέτρα απόσταση πρέπει να κρατάω
Πες μου στα σύνορα πόση απόσταση
πρέπει να κρατάς……
Πιο μπάχαλο, φίλε δεν γίνεται…..
Καλό Τριήμερο !!!!

 

 

Διαβάστε Περισσότερα