Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Και ΩΩΩ!! Ναι έγινε το θαύμα !!! Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις της Ελληνικής κυβέρνησης με την Άγκυρα!! Επιτέλους σωθήκαμε φωνάζουν οι Έλληνες?? Όχι μωρέ μάλλον οι Τραπεζίτες!!

Κομβικός ο ρόλος της φίλης μας της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, η οποία με επιμονή “βοήθησε” να καθήσουν  οι δύο χώρες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και του διαλόγου, γιατί η Γερμανία πάντα ήταν υπέρ των Ειρηνικών διαπραγματεύσεων και του διαλόγου…

Οι συνομιλίες αυτές θα περιλαμβάνουν λέει, τον καθορισμό ΑΟΖ, δηλαδή στην ουσία θα δώσουμε από την ελληνική ΑΟΖ στην Τουρκία, με αποτέλεσμα τον διαμερισμό των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας ΚΑΙ με την Τουρκία.

Διότι σου λέει η Τουρκία πήραν Άγγλοι – Γάλλοι – Αμερικάνοι μέσω της Κοινοπραξίας Τotal – Exxon Mobil, και εμείς που είμαστε δίπλα δεν θα πάρουμε τίποτα?? Έτσι η Ελληνική Κυβέρνηση ζητώντας την επιβολή κυρώσεων απ’ την ΕΕ στην Τουρκία, πέτυχε πολλά!!

Δηλαδή πέτυχε να σταματήσουν (??)….να μειωθούν οι τουρκικές απειλές και προκλήσεις στο Αιγαίο, και να καθήσουμε στο τραπέζι της μοιρασιάς, πράγμα που θέλει και επικροτεί και η Αμερική όπως ανέφερε και ο Αμερικανός Πρέσβης Τ.Πάϊατ λέγοντας πως:

<<είμαι σίγουρος πως η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη θα προχωρήσει στους ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ για να βρεθεί μια ..διπλωματική λύση>>.

Πώς προεξοφλεί ο κ.Πάϊατ  το αποτέλεσμα του διαλόγου?? Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε εμείς??

Μάλλον γιατί έχει δώσει την γραμμή αυτός, και η κ. Μέρκελ ακολουθώντας την (λογικό…), υποδεικνύει πως θα κινηθούμε σ’ αυτόν τον υποτιθέμενο διάλογο, όπου τελικά θα βρεθεί η λύση, και έτσι δεν θα επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία!!!

Δηλαδή τί πετυχαίνει η Ελληνική Κυβέρνηση?? Μ’ έναν σμπάρο δυό τριγώνια!!

Και θα δώσει στην Τουρκία μέρος από το Αιγαίο (και ΑΟΖ για την Γαλάζια πατρίδα του Ερντογάν), και θα διασώσει την Τουρκική οικονομία,  η οποία με την επιβολή κυρώσεων θα έφτανε στον γκρεμό γιατί τώρα είναι στο χείλος του…

Έτσι μια άλλη Ελληνική Κυβέρνηση, ΣΩΖΕΙ τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες (για άλλη μια φορά), αφού η Τουρκία χρωστάει σε αυτές από δάνεια 154 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!

Προσωπικά πιστεύω πως οι τραπεζίτες θα έπρεπε να μας κάνουν ΑΓΑΛΜΑ..!!

<<Ένα άγαλμα που μ’είδε, με θυμήθηκεεε, και τον πόνο μου να ακούσει δεν αρνήθηκε..>>>

Διαβάστε Περισσότερα