Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Ένοχος κατά Συρροήν ….

Έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες ότι ο νέος πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων Ηλίας Γιαρένος, είναι φίλος του Ολυμπιακού όπως επίσης και το ότι οι κόρες του είναι αθλήτριες του ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Είναι ένα περιστατικό το οποίο σίγουρα θα απασχολήσει την ηγεσία της δικαιοσύνης διότι σύμφωνα με τη ρήση, η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι σωστή αλλά και να φαίνεται σωστή.

Άξιο απορίας εξάλλου είναι το γεγονός πώς ο συγκεκριμένος δικαστής δέχτηκε αμέσως,δίχως καθόλου ενδοιασμούς, να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση παρ όλο που γνώριζε ότι θα προέκυπτε τεράστιο ηθικό ζήτημα σε περίπτωση που γινόταν γνωστή η σχέση του ιδίου αλλά και των παιδιών του με το σύλλογο του Πειραιά..

Στο φινάλε ,πρόσφατη ήταν και η παραίτηση της δικαστικού κυρίας Στενιώτη από τη συγκεκριμένη επιτροπή εφέσεων, η οποία εγκατέλειψε την έδρα της αμέσως μετά την εκλογή της, επειδή διέρρευσαν φωτογραφίες της ίδιας αλλά και της οικογένειάς της έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.Προκειμένου λοιπόν η αξιότιμη η δικαστικος να προστατέψει την υστεροφημία της, προέβη σε αυτή την κίνηση.

Σύντομα ο ΠΑΟΚ πρόκειται να δικαστεί από τη συγκεκριμένη επιτροπή για την περίπτωση της πολύ ιδιοκτησίαςτου με την Ξάνθη. Εκτός όμως από αυτήν την υπόθεση, η συγκεκριμένη επιτροπή επρόκειτο μελλοντικά να δικαζει και τους ανταγωνιστές του. Εύλογα λοιπόν διαπιστώνει κανείς πως έτσι πλήττεται στο έπακρο η αξιοπιστία της δικαιοσύνης.

Ολιγωρίες σε τέτοια θέματα απαγορεύονται.Οφείλει λοιπόν σύσσωμος, όλος ο οργανισμός του δικεφάλου ,να κινήσει γη και ουρανο έτσι ώστε ν αποφευχθεί ο διορισμός του συγκεκριμένου δικαστή όπως επίσης και οποιουδήποτε αλλού του οποίου είναι έν αμφιβόλω οι προθέσεις του. Τέτοιες πονηρές μέθοδοι πρέπει επιτέλους να εκλείψουν τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

Αλλιώς ο ΠΑΟΚ θα μοιάζει να είναι κατηγορούμενος σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο έργο του Αλέκου Σακελλάριου ,Η ΣΩΦΕΡΊΝΑ,όπου ο κάθε ΓΥΛΟΣ, Σπαγγελοβαγγελοδημητρης Νικόλας, μάρτυρας κατηγορίας θα μπορεί να τον καίει με τις καταθέσεις του και ο πρόεδρος του δικαστηρίου να αναγγέλλει σε μόνιμη βάση ΤΗΝ ΕΝΟΧΉ ΤΟΥ!

https://www.youtube.com/watch?v=QbSSC8xd9Rk&feature=youtu.be

Διαβάστε Περισσότερα