ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ

ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, μία νόσος που εμβόλιο την θεραπεία δεν υπάρχει πουθενά, μιλάμε για τον ιο που φάρμακο δεν θα βρεθεί ποτέ! η αρρώστεια είναι αννίατη μωρε αδελφακι μου….. η μαλακία χτυπάει κόκκινο κιεσύ απλά χαλάς τον χρόνο σου με τον κάθε πανίβλακα που συνεχίζει να σου λέει αυτά που δεν καταλαβαίνει. Ρε μην ασχολείσαι λέμε !!! χαλάς τον χρόνο σου!!!

Και απο την άλλη δεν σκέφτηκες κάτι βασικό ….. είναι μια η αρρώστεια που δεν θέλει ο άλλος να γιατρευτεί απο αυτήν, την γουστάρει, ζεί με την νημέμηγα, την θελει μαζί του κάθε στιγμή, δεν μπορεί χωρίς αυτήν!!! μιλάμε θα πεθάνει αν μία μέρα ξυπνήσει και έχει αμνησία!!! Δεν γίνεται ρε μάγκα μου να του ανοίξεις το κουρκούτι του και να του βγάλεις αυτό που θέλει να πιστεύει… Κύριε μαλάκα μου, εσύ που με διαβάζεις, ναι εσύ, δεν είναι τι πρέπει βάσει λογικής να πιστέψει αλλά, αυτός πιστεύει αυτό που θέλει!!! το πιάνεις βρε κιρίζι ??? η θες να στο κάνω πενηνταράκια ?????

Βιαβάζει τζάμπα, δεν καταλαβαίνει τίποτα και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την υποτιθέμενη σκέψη του, απλά πυροβολεί προς πάσα κατεύθυνση την Μαλακία που έχει στο ”ακατοικιτό” του. Απλά τα πράγματα, αν ασχοληθείς μαζί του γίνεται κι’εσύ μαλάκας, η πουτάνα η αρρώστεια είναι επικίνδυνη, σε τραβάει σιγά σιγά και αν δεν βγείς γρήγορα απο την βαλτο-παγίδα που σου έχει στήνει, σίγουρα θα σε καταπιεί μια για πάντα.

Οι τοίχοι είναι καλύτεροι αποδέκτες καθότι κανουν και αντίλαλο….. έχεις καλύτερη επαφή με ένα τοίχο, τον βάφεις αν θες του δίνεις ένα ωραιότατο χρώμα, του κάνεις μια τημάγα τεχνοτροπία, στον ΑΡΡΩΣΤΟ πανίβλακα τι μπορείς να κάνεις ???? ¨Είναι Αρρωστάκι μεγάλο ….. αυτός δεν βλέπει τπτ αλλο απο την ομάδα του, δεν θέλει να σκέπτεται, γιατι σκέπτηκαν άλλοι για αυτόν, βασικά δεν σκέπτηκαν, απλά τον χρησιμοποίησαν αλλά μάταιο να του το εξηγήσεις, δεν θα το καταλάβει. Αυτός είναι πιστός ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ , ταγμένος στην λακαμία που τον δέρνει και θα πεθάνει γιαυτήν!!!.

Εσύ κύριε μαλάκα μου τι θές ??? να ακολουθήσεις την πορεία του προς τον ένδοξον δρόμο της ΜΑΛΑΚΙΑΣ ???

Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Διαβάστε Περισσότερα