Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Ο “Μαλάκας” με άποψη.

Η Ελλάδα, η πανέμορφη πατρίδα μας, είναι ένα καταπληκτικό μέρος του πλανήτη όπου επιτρέπονται να γίνονται και να λέγονται τα πάντα. Αυτό εξάλλου είναι το σήμα κατατεθέν μας, για αυτό είμαστε μέσα στην πρώτη “τριάδα” των πιο πολυεπισκέψιμων χωρών της γης. Η ελευθερία είναι το σήμα κατατεθέν μας, είμαστε η χώρα όπου είται λέγοντας είται κάνοντας “μαλακίες” δεν πληρώνεις ποτέ φόρο.

Τα τελευταία αρκετά χρόνια, έχουν καθιερωθεί ραδιοφωνικές εκπομπές που δίνουν τη δυνατότητα παρεμβάσης στους ακροατές με σκοπό να πουν την άποψη τους, ανάλογα με το θέμα της εκπομπής. Στην πλειονότητά τους αυτές οι ραδιοφωνικές παραγωγές ασχολούνται με αθλητικα θέματα. Το ακροατήριο δεν είναι περιορισμένο, ακούνε όλες οι κοινωνικές τάξεις,αλλά αυτοί που στην συντριπτικη τους πλειοφηφια υπερισχύουνε είναι οι “μαλάκες με άποψη”. Μιλάμε για υπερδύναμη, με το δρεπάνι να τους κόβεις δεν σώνονται,φυτρώνουν πιο γρήγορα και από τα κεφάλια της “λερναίας υδρας”.

Είναι αυτοι που εκτός από τον κύριο και βιοποριστικό τους επάγγελμα εξασκούν συγχρόνως και το επάγγελμα του προπονητή. Και το “κοντσέρτο”ξεκινάει με την τηλεφωνική παρέμβαση του *μαλάκα με άποψη”προς τον ραδιοφωνικό παραγωγό, και εκεί δίνονται όλα τα ρέστα. Οι περισσότεροι από αυτούς δουλεύουν τετράωρα και το μηνιάτικο τους δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 450 ευρώ.Και όταν τους δίνεται ο λόγος με ύφος “Χιλίων Καρδιναλίων”ξεκινάνε τις προπονητικές συμβουλές και τις αναλύσεις του “κώλου”.

Συνήθως τις περισσότερες φορές ο υπεύθυνος κατά την άποψή τους είναι ο προπονητής ο οποίος παίρνει γύρω στο 1,5 εκατομμύριο το χρόνο, αλλά δεν μπορεί να δει αυτά που βλέπουν αυτοί από την τηλεόραση. Και προσπαθούν μέσω του ραδιοφωνικού παραγωγού να δώσουν προπονητικές εντολές στην ομάδα κυρίως που αγαπάνε, στο επόμενο ματς να ξεκινήσει με το σχηματισμό που αυτοί οι ίδιοι έχουν σχεδιάσει,με το τεράστιο προπονητικό μυαλό τους. Το τι “μαλακίες”ακούγονται δεν μπορείτε να το φανταστείτε, αν οι ίδιοι δεν έχετε τουλάχιστον μία φορά παρακολούθησει κάποια εκπομπή τέτοιου είδους.

Πάρα πολλοι εν τω μεταξύ επειδή κάνουν παρεμβάσεις και αναλύσεις χρόνια σε αυτές τις εκπομπές έχουνε αναβαθμιστεί,εχουνε γίνει βαθμοφόροι. Για παράδειγμα αρκετοι βγαίνουνε και λενε την άποψή τους με το βαθμό πλεον του “αρχιμαλακα με άποψη”. Αυτοί βέβαια δικαιούνται και βοηθό όπως γίνεται με όλους τους μεγάλους προπονητές. Και βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο, αυτού του είδους οι ραδιοφωνικές παραγωγές σκίζουν από ακροαματικότητα. Διότι όταν ακούγονται ασταμάτητα τσουβάλια “μαλακι’ες” και τις περισσότερες φορές “χοντρό μαλακιές” το ραδιοφωνικό κοινό, δεν ξέκωκολλάει τη βελόνα από τους συγκεκριμένους σταθμούς, γιατί χορταίνει γέλια.

Βέβαια υπάρχουν και οι φορές που οι “μαλακίες” είναι απίστευτα χοντρές και σε βγάζουν έξω από τα ρούχα. Τώρα τελευταία εκτός από τους” “μαλάκες με άποψη” σε αυτόυ του είδους τις παραγωγές έχει σκάσει και ένα άλλο είδος” Μαλακα με άποψη”. Βέβαια αυτός διαφέρει και μπορεί να πάρει τον τίτλο του ανιψιου του” Καζαμία”.Είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προβλέπουν το μέλλον, τουλάχιστον έξι μήνες μπροστά από όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, οι οποίοι στερούμαστε από τέτοιου είδους ταλέντα. Ειναι αυτοι που διαβάζουνε τα “τσιμεντα” και κάνουνε τα προγνωστικά.

Και εδώ αν δεν έχεις προβλήματα αλλάζεις νεφρά από τα γέλια. Είναι αυτοί που προβλέπουν και βγάζουν κατά την άποψή τους τους πρωταθλητές, τους νικητές της Κυριακής, και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αυτές τις εκπομπές σας τη συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ, διότι πλέον είναι ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΝΑΨΥΧΉΣ. Όσοι έχετε σοβαρά προβλήματα κοινωνικά κόψτε τα φάρμακα και γίνεται καθημερινοι ακροατές όλων αυτών των ραδιοφωνικών παραγωγών, θα θεραπευτει’τε στο φτερό.

Μάγκες το ποδόσφαιρο ούτε “λύεται” ούτε “αναλύεται”είναι το άθλημα της τρέλας.Και εχει το δικό του “ΘΕΟ”. Εχει ξεβράκωσει φιλόσοφους και φιλοσόφους εμάς θα αφήσει με ρούχα!!!!!!. Για αυτό μάγκες περί ποδοσφαιρου, του “μπεκη’.”

 

Ο Μπανιστιρτζής των Αποδυτηρίων

Διαβάστε Περισσότερα