Ο Μπανιστιρτζής …… των Αποδυτηρίων ….!

“Ηλεκτρονικό φακέλωμα εργαζομένων”

Ακούγεται τελευταία συχνότατα και αδιάκοπα σε όλες τις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες ότι ήρθε το τέλος στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων. Λες και τους ενδιαφέρει τους εργαζόμενους αν είναι φάκελομενοι ηλεκτρονικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Έτσι κι αλλιώς πάντα ο εργαζόμενος από την ημέρα που θα πιάσει δουλειά, μέχρι και την ημέρα της σύνταξης του είναι συνεχώς φακελωμένος. Οταν απολυθεί δηλαδή από έναν εργοδότη και πάει σε έναν άλλον και μιλήσουν οι δύο εργοδότες μεταξύ τους τηλεφωνικά και ο προηγούμενος τα δώσει όλα στο λαδόχαρτο, αυτό δεν είναι φακέλωμα, Φακέλωματαρα είναι.

Μπορεί όμως να καταργηθεί? Όχι ποτέ! Αρα λοιπόν λίγο ενδιαφέρει τον εργαζόμενο αν είναι φακελωμένος ηλεκτρονικά ή αν είναι φακελωμένος δια του στόματος. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία και προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των εργαζομένων είναι να βγει κάποια μέρα ο αρμόδιος κυβερνητικά υπεύθυνος και αν έχει τη μαγκιά, να πει τέρμα κύριε στην “αιχμαλωσία”του εργαζόμενου. Βάζουμε δηλαδή τέρμα στις συλλογικές τετράωρες συμβάσεις αιχμαλωσίας, διπλασιάζουμε τους μισθούς, και μειώνουμε τις ώρες εργασίας, και με νόμο βελτιώνουμε τις μεσαιωνικές εργασιακές συνθήκες.Αυτα είναι που ενδιαφέρουνε τον κάθε εργαζόμενο και όχι οτιδήποτε άλλο ανούσιο εξαγγέλλεται με ενθουσιασμό και φλυαρία.

Στην ελεύθερη αγορά οπως είναι γνωστό ελάχιστοι Έλληνες δουλεύουν, όλοι οι άλλοι είναι αλλοδαποί. Και πίστεψέ με δεν τους καίγεται καρφί τους Αλβανούς αν τους έχουνε φακελωμένους ηλεκτρονικά ή όχι. Τώρα σε ότι αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους αυτοί μπορεί να το έχουν τιμή τους και καμάρι τους το ηλεκτρονικό φακέλωμα, γιατί έτσι κι αλλιώς όταν προσλαμβάνονται με το φάκελο στη μασχάλη πάνε για δουλειά. Αυτό που ενδιαφέρει κύριοι αρμόδιοι τον εργαζόμενο ειναι η καθημερινότητα, και η σιγουριά του μεροκάματου. Αν αυτό μπορέσεις και τούτο σταθεροποίησης,τότε ενδεχομένως να σε κάνει και άγαλμα .

Ολα τα άλλα είναι κουβέντες του αέρα και μάλιστα με “Πολλά Μποφώρ”.

 

Ο Μπανιστιρτζής …… των Αποδυτηρίων ..!!!!

Διαβάστε Περισσότερα