Ο Μπανιστιστζής Των Αποδυτηρίων

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου.

Ναι όλη η χώρα γιόρτασε την ημέρα αυτή. Όλοι οι έμποροι και οι ερωτευμένοι δήλωσαν τον έρωτά τους, με καρδούλες, με λουλούδια, με γλυκά και σοκολάτες.

Ακόμα και αυτή η σοκολάτα άλλαξε τη διαφήμιση της, από το κλασικό ζευγαράκι το ερωτευμένο, που αν και χώρισε δεν ξεπέρασε ποτέ τον έρωτά του, και ξανασμίγει με τη γνωστή σοκολάτα ως ένδειξη αγάπης, με το γνωστό τραγουδάκι και logo “το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου”. Άλλαξε όμως πάει και αυτό…….

Τώρα έβγαλε άλλη διαφήμιση, μοδάτη, με όλους τους συνδυασμούς των ζευγαριών, μην στιγματιστεί και για ρατσισμό, να υποστηρίξει και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ώστε να αυξήσει και τις πωλήσεις της.

Εμείς όμως εκεί κολλημένοι!!! Ερωτευμένοι μόνιμα με τους Τούρκους. Είναι μάλλον αυτό που λέει “όσο σε φτύνουν τόσο κολλάς…….” Τέτοια Τουρκολαγνεία δεν υπάρχει!!!!
Τι να πρωτοθυμηθούμε – από τους πρώην – άστα να πάνε, αλλά και από τους νυν, δεν πάμε πίσω.

Βγαίνει ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας (Θάνος Ντόκος), κάνει δηλώσεις στον Φιλελεύθερο της Κύπρου, και μιλάει για συνεκμετάλλευση με την Τουρκία στο Αιγαίο, και μετά για να δικαιολογηθεί ισχυρίζεται ότι εξέφρασε προσωπικές απόψεις. Δηλαδή ως σύμβουλος που είναι, τι εκφράζει στον πρωθυπουργό; Απόψεις αλλουνού όχι τις προσωπικές του;

Βγαίνει ο Δένδιας και δηλώνει πως “ο Ερντογάν στη διαπροσωπική του επαφή, είναι ένας ανοιχτόκαρδος ανατολίτης, και είναι συμπαθής. Και από την άλλη, πολλές φορές εκφράζει σκέψεις που δεν είναι συμβατές, με το πώς βλέπουμε εμείς την πραγματικότητα”.

Καλά τους χαρακτηρισμούς για τον Ερντογάν, δεν θα τους σχολιάσω, είναι θέμα έρωτα, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών να δηλώνει πως οι απόψεις του Ερντογάν, δεν είναι συμβατές με την δική μας πραγματικότητα, δηλαδή υπάρχουν δύο πραγματικότητες και όχι μία; Και συμβατές, πόσο γλυκιά έκφραση, εξωραϊσμένη, μα τόση αγάπη πια, δεν κρύβεται.

Βγαίνει ο δήμαρχος της Ροδόπης σε εκδήλωση αλυτρωτικού συλλόγου στην Τουρκία, με την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης από πίσω, και κάνει δηλώσεις για πίστη στον τουρκισμό του, και για εναγκαλισμό με την Μητέρα πατρίδα, προσφωνώντας δε τους Τούρκους υπουργούς, και υπουργούς του……

Βγαίνει και ο Κουρουμπλής και λέει πώς “οι Έλληνες της Μικράς Ασίας (οι πρόσφυγες που έτρεχαν να γλιτώσουν από τους Τούρκους) μπήκαν ως λαθραίοι στην Ελλάδα….. Δεν είχαν διαβατήρια”. Τι άλλο θα ακούσουμε Χριστέ μου;

Αν και αυτό για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πανάκεια – που πάντα μας σύγκριναν με τους λαθρομετανάστες – γιατί λέει είμασταν και εμείς και πρόσφυγες, και λαθραίοι.

Βγαίνει και ένας Ελληνοκύπριος (Δώρος Πολυκάρπου), επικεφαλής Μ.Κ.Ο (στο λογαριασμό του στο fb), πρόεδρος της ΚΙΣΑ (κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό), και δηλώνει πως ο 1ος Αττίλας αποκατέστησε την έννομη τάξη που απέτρεψαν οι φασίστες στην Κύπρο. Επίσης λέει ότι ο 2ος Αττίλας πιθανόν θα αναγκάσει σε λύση του κυπριακού, και ο 3ος ενδεχομένως να μας γλυτώσει από την Αρία φυλή των φασιστών.

Σημειωτέον το σχέδιο της Τουρκίας για δημιουργία Ομοσπονδίας στην Κύπρο, με τον 3ο μεταναστευτικό Αττίλα, που θα αλλάξει την Κύπρο, είναι δημοσιευμένο από το 1956.
Τώρα εμείς το ζούμε και στην Ελλάδα. Πόση αγάπη πια!!!! Πόσο Αντιφασίστας – Δημοκράτης πού για χάρη της Δημοκρατίας, ερωτεύτηκε και εναγκαλίζεται τους Τούρκους!!!!

Αυτό θα πει αγάπη Διαχρονική και Διακομματική παιδιά, ένα έχω να σας πω……

 

ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ……..

Ο Μπανιστιστζής Των Αποδυτηρίων

Διαβάστε Περισσότερα