Ο Νέος είναι ωραίος – Γράφει ο SERPICO

Μεγάλο διπλό του ΠΑΟ Στην Ξάνθη. Καλύτερος σε όλο τον αγώνα ο Παναθηναϊκός απέδρασε από τα πηγάδια με καταπληκτικό ΓΚΟΛ του νεαρού Μπουζούκι. Το νεαρό της ηλικίας η απειρία αλλά και ένας καταπληκτικός Ζίφκοβιτς στέρησαν από τον Εμμανουλίδη τουλάχιστον ένα ακόμα ΓΚΟΛ. Αγνώριστη αγωνιστικά η Ξάνθη έδειξε προβλήματα σε όλες της γραμμές της.
Έκανε μόνο μια αξιόλογη φάση για ΓΚΟΛ και τίποτε άλλο. Δίκαια ο ΠΑΟ πήρε το ΜΑΤΣ.


Σπουδαίο παιχνίδι Στην Νέα Σμύρνη και μοιρασιά για Πανιώνιο και Οφη. 2-2σκορ καλό ρυθμό και καλές στιγμές και για τίς δύο ομάδες.

Με Λάζαρο λυτρωτή ο Ολυμπιακός 1-0 τον Λεβαδειακό . Σεφτέ άνοιξε ο Λάζαρος στην πρεμιέρα του πρωαθλήματος.
Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και η μπάλα στα δίχτυα. Νωρίτερα ο Φουρτούνης απέτυχε να νικήσει τον εκπληκτικό Έμπασι από τα 11 βήματα.


Ο Γκερέρο έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για να τελειώση το ΜΑΤΣ αλλά με τέτοια τελειώματα δεν τα κατάφερε. Δεν γίνεται να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες. Μπορεί να μπεί σε μπελάδες η κάθε ομάδα. Λίγα πράγματα ο Λεβαδειακός που αφοσιώθηκε πιο πολύ στην άμυνα του. Είχε 1-2 καλές στιγμές αλλά χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Ξεκίνημα με το δεξί για τούς ερυθρόλευκους που πάνε ήρεμοι στην Αγγλία για το μεγάλο ματσ με την Μπερνλι.

 

SERPICO

 

 

Διαβάστε Περισσότερα