Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπορεί να έχεις πολλούς ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, αλλά πάνω από Όλους & Όλα έχει την Ιστορία ΤΟΥ!!

Παραγοντικό βέρτικο, μπασκετικό έγκλημα ο Ολυμπιακός στη Α2 του Μπασκετ, αν είναι δυνατόν έγινε και αυτό.  Άραγε θα μπορούσε κανείς φίλαθλος μέχρι και χθες οχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά και οποιαδήποτε άλλης ομάδας να φανταζότανε ποτέ ότι αυτός ο Απέραντος σύλλογος θα έπαιζε στη Α2 ‘εστω του μπάσκετ με απόφαση τον δυο νεαρών μεγαλομετόχων, δεν νομίζω αυτά τα πράγματα είναι από τα απίστευτα τα οποία για να τα νιώσεις αληθινά κουνάς το κεφάλι σου πολλές φορές για να συνέλθεις από το σοκ.  Δεν ξερω ποιός είναι ο συγκεκριμένος λόγος που οδήγησε τους μεγαλομετόχους σε αυτή την απόφαση και ούτε με ενδιαφέρει, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε ο χειρότερος που μπορεί να συμβεί απέναντι σε αυτή την ομάδα για να αποφασισεις να τη ρίξεις στη Α2.

Ρίχνοντας τον Ολυμπιακό στη Α2 είναι σαν να γκρεμίζεις την Ακρόπολη γιατί ταυτόχρονα ρίχνεις στη Α2 σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, γκρεμίζεις τα όνειρα τις φιλοδοξίες και κυρίως τον εγωισμό των εκατομμυρίων οπαδών του Θρύλου. Νιώθεις αδικημένος νιώθεις προδομένος νιώθεις απελπισμένος, εντάξει μπορώ να σε καταλάβω αυτά μπορεί να συμβουνε, κάθεσαι όμως κάτω βάζεις το μυαλό σου και βρίσκεις μία άλλη διαφορετική λύση, οχι αυτή ,αυτή η λύση ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να αποφασιστεί για τον Ολυμπιακό. Παίρνοντας αυτή την απόφαση δεν έκανες ζημιά ούτε προβλημάτισες κανέναν από αυτούς που ενδεχομένως να σε οδήγησαν σε αυτή την παράνοια, τη ζημιά την έκανες στο ίδιο σου το σώμα γιατί για να είσαι παράγοντας και δη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το λιγότερο που μπορείς να αισθάνεσαι για αυτή την ομάδα είναι μία τεράστια αγάπη,άρα λοιπόν τη ζημιά την έκανες στον εαυτό σου και όταν λέω στον εαυτό σου εννοώ τον εαυτό που εκπροσωπεί ο κάθε πρόεδρος του Ολυμπιακού που είναι τα εκατομμύρια των οπαδών αυτού του θρυλικού συλλόγου.

Κανένας πρόεδρος ποτέ όλες τις εποχές όσο μεγάλος κι αν ήταν όσο κι αν ήταν δυνατός δεν μπόρεσε ποτέ να υπερκεράσει τη δημοφιλία και τη δυναμική του μεγάλου Ολυμπιακού όλοι ήταν πάντα υποδεέστεροι και θα είναι εις τους αιώνας των αιώνων, και εφόσον λοιπόν όλα αυτά ισχύουν κανένας δεν έχει δικαίωμα όσα λεφτά και να έχει βάλει για αυτό το σύλλογο να παίρνει τέτοιου είδους εγκληματικές αποφάσεις. Ο Μόνος που θα έιχε τη δυνατότητα να πάρει τέτοια απόφαση για το Θρύλο θα ήταν ο Θεός, αλλά ούτε και ο Θεος ποτέ θα προέβαινε σε κάτι τέτοιο γιατί θα κυριαρχούσε η λογική και η ισορροπία σκεφτόμενος ακόμα και Αυτός την τεράστια προέκταση της ιστορίας και της διαδρομής της ερυθρόλευκης αυτοκρατορίας. Δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω την προχειρότητα αυτής της απόφασης δύο νέων ανθρώπων μεγαλωμένους μέσα σε μια απο τις μεγαλυτερες επιχειρηματικά οικογενειες στον κόσμο.

Λέγεται ότι πριν προβούν σε αυτή την ενέργεια μίλησαν με τους φιλάθλους της Θύρας 7 και συμφώνησαν αυτά εγώ τα ακούω βερεσέ ο Ολυμπιακός δεν είναι η θύρα 7 η θύρα 7 είναι είναι κάποιοι λίγοι από τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Το Θρύλο δεν έχει δικαίωμα κανένας να τον μικραίνει. Ρίχνοντας στη Β Εθνικη τον Ολυμπιακό είναι σαν να ρίχνεις στον κλίβανο της Χαλυβουργικής ολόκληρη τη Χώρα.

Υ.Γ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΟ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΓΟΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΕΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Διαβάστε Περισσότερα