Ο Παντελίδης θα τον εξελίσσει τον Άρη..

Τα σέβη μου κυρίες και κύριοι.. Γιατί το georgiouclub.gr το διαβάζουν όλες και όλοι.. Σήμερα ο φάκελος ανοίγει και βλέπουμε τον όνομα Σάββας Παντελίδης… Θέλετε άποψη; Ίσως είναι ο μοναδικός προπονητής που ακόμα δεν έχει δείξει δείγματα των ικανοτήτων του.. και δεν έχει καεί! Μιλάω φυσικά για Έλληνες προπονητές.. Θέλετε να μιλήσω για συγκεκριμένες περιπτώσεις… Ο Δώνης σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέτυχε.. Ο Ουζουνιδης το ίδιο.. Πείτε αυτήν την στιγμή έναν που μπορεί να πάρει μεγάλο club και να το εξελίξει τακτικά..

Ακόμα είναι νωρίς αλλά ρε μάγκες έδειξε δείγματα γραφής ο άνθρωπος στην Τρίπολη την πρώτη χρονιά αλλά και στον Ηρακλή το 2016 που τον έσωσε στο γήπεδο αλλά έπεσε στα δικαστήρια… Ο Άρης με τον ερχομό του πέρυσι μέχρι να βρουν μεταξύ τους παίκτες και προπονητής έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού δυσκολεύτηκαν αλλά στο τέλος τα κατάφεραν άνετα να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο… Σφιχτή άμυνα και φουλ κόντρα ο συγκεκριμένος..

Ο Ιντεγιε που είναι μεγάλο κορμί θα κολλήσει με την τακτική του coach;Σίγουρα το είδαμε και πέρυσι θέλει να την κάνει την ομάδα λίγο πιο σκληρή από την φινέτσα και ντελικάτη που ήταν στην αρχή με τον προηγούμενο τεχνικό.. Βέβαια για τον ίδιο τα κρίσιμα ματς ξεκινάνε σε λιγότερο από έναν μήνα περίπου με τους Κυπρίους.. Εκεί παίζεται η μισή χρόνια.. Στον Αστέρα έτσι την έπαθε πέρυσι.. Έφαγε την κατραπακια από την Σκωτσέζικη ομάδα και μετά η ψυχολογία στα πατώματα..

Ήρθαν και οι 3 σερί ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος… Τον γαργαλάει και η πρόταση του Άρη τότε και από τον Νοέμβριο του 2018 πάνω στο Βικελιδης να προσπαθεί να μας δείξει στο χόρτο τις ικανότητες του! Για να δούμε θα είναι ο προπονητής της χρονιάς; Το υλικό που έχει πως θα το κάνει για να τραβήξει κόσμο στο γήπεδο… Κοντός ψαλμός αλληλούια μάγκες μου!Είχε και τον γνωστό βοηθό για ενισχύσει στην φυσική κατάσταση των παικτών στην Τρίπολη… Έτσι κουβέντα να γίνεται…

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα