Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία, ο Βόλος όμως το γκολ! | Ο Τζες

Στη σκιά της μαζικής δολοφονίας στα Τέμπη, με σύμπραξη δημοσίου και ιδιώτη, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον Βόλο για την 25η αγωνιστική της Super League. Ο “αδιάφορος” Βόλος, έχοντας εξασφαλίσει την είσοδό του στα Play Offs, με αμυντική προσέγγιση έμεινε να εξουδετερώνει τις απόπειρες του ΠΑΣ, με τον Τάχατο να κλέβει και τους τρεις βαθμούς σε αντεπίθεση στο 84ο λεπτό.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου παρά τις πολλές ελλείψεις, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο βρίσκοντας όμως μπλόκο στην πολυπληθή, και καλή άμυνα του Βόλου. Ο ΠΑΣ επιχειρώντας βαθιές μπαλιές στη πλάτη της άμυνας από τα άκρα, επιχείρησε να ανοίξει διαδρόμους για τα αντίπαλα καρέ. Ωστόσο η αμυντική λειτουργία του Βόλου δεν επέτρεψε τις μεγάλες ευκαιρίες, με τον Μπάλαν να μοιάζει μόνος και αβοήθητος στην αντίπαλη άμυνα.

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές λένε, και μια στιγμή μπορεί να φέρει τούμπα την εικόνα του παιχνιδιού. Μέχρι και τη στιγμή της επίτευξης του νικητήριου γκολ, ο ΠΑΣ δεν απειλήθηκε, αλλά δεν κατάφερε και να απειλήσει. Πολλές μπαλιές στην αντίπαλη περιοχή χωρίς την παραμικρή τύχη. Η απουσία του Καραχάλιου ήταν εμφανέστατη, και στο δημιουργικό κομμάτι από τα χαφ, δεν είδαμε και πολλά πράματα.

Ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να καθαρίσει σήμερα την υπόθεση της παραμονής. Πλέον το θρίλερ παίρνει παράταση και το μαξιλαράκι ασφαλείας που διαθέτει, θα πρέπει να ιδρώσει πολύ για να το κρατήσει. Σε παιχνίδι όπως το σημερινό θα πρέπει να καταφέρνει να βρίσκει λύσεις αν θέλει να μην κινδυνέψει. Η αυλαία πέφτει την επόμενη Κυριακή, όπου καλείται να φύγει με θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας κόντρα στον Άρη.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα