Ο Προπονητής έκρινε το Ντέρμπι το Ντέρμπι …. Σωτ Βάζελος

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στον Παοκ στο DERBY της πόλης. Σαφώς και έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ με το πάθος,την δύναμη και την ενέργεια που έβγαλε στο χορτάρι του Βικελίδης. Κάποιοι είπαν η μη αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια του δικεφάλου του Βορρά που θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ έκρινε την αναμέτρηση.
Για μένα μια είναι η ουσία: η μια ομάδα είχε προπονητή και η άλλη είχε καλύτερους ποιοτικά παίχτες χωρίς προπονητή. Ο Γερμανός πήρε το σκαλπ του Πορτογάλου.Διάβασε το παιχνίδι πριν ξεκινήσει και εκτέλεσε το πλάνο του κατά γράμμα όταν ξεκίνησε.Έδωσε το τόπι στον Παοκ και χτύπησε στην κόντρα σαν κόμπρα. Ο Ένινγκ έκανε τον Φετφατζίδη να μοιάζει με παίχτη κλάσης.
Ρε Πορτογάλε αφού βλέπεις ότι τρώς το τρίτο γκολ στο 48′ βάλε 2 επιθετικούς δίπλα δίπλα μέσα στο κουτί.Τι περιμένεις να στο γυρίσει το ματσάκι ο ντεφορμέ εδώ και ένα χρόνο Πέλκας;Αφού ξέρεις ότι έχεις άμυνα σαν ελβετικό τυρί βάλε 3 στόπερ σε τέτοιο αγώνα αφού τα μπακ σου μπορούν να ανεβοκατεβένουν διαρκώς. Παίξε το 3-5-2 αφού διακρίνεις ότι στα ντέρμπι δεν σε θέλει το σύστημα που ακολουθείς και δεν αποδίδει με οποιοδήποτε παίχτη και εαν ξεκινάς.
Ο Λουτσέσκου έλεγαν κάποιοι ότι ήταν μυρωδιάς και ότι την ενδεκάδα την έφτιαχνε ο Πατέρας του από το τηλέφωνο.. Άμα χάσεις κάτι μονάχα τότε τελικά το εκτιμάς..
Υ.Γ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ…
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…

Διαβάστε Περισσότερα