Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΈΠΕΣ……. – SERPICO

ΕΛΛΑΔΑ- ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1-0.  Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΈΠΕΣ…….
Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική η νίκη που πέτυχε χθες η Εθνική Ελλάδος. Ελπίδες για πρωτιά εάν βέβαια κερδίσουμε τούς Φιλανδούς στο επόμενο ματς. Και βέβαια πιστεύω ότι μπορούν οι παίκτες μας να τα καταφέρουν, πιστεύω το ξαναγράφω πολύ σε αυτούς. Το απέδειξαν στο β”ημίχρονο του αγώνα. Το πήραν πάνω τους. Έχετε δει προπονητή η ομάδα να είναι ειδικά Στο Α ” ημίχρονο εγκλωβισμένη από την πίεση των Ούγγρων, να δυσκολεύετε να κυκλοφορήσει το τόπι  και γενικά να δείχνει μπερδεμένη και ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ατάραχος, ούτε κουβέντα και με τα χέρια στις τσέπες, λες και περιμένει λεωφορείο στην στάση.

Ο Ούγγρος κόουτς να πηγαίνει πάνω κάτω, να δίνει οδηγίες,εντολές, να ζει έντονα τον αγώνα και ο Σκίμπε στον κόσμο του. Πίεση που ξεκίναγε από την άμυνα μας οι Ούγγροι, μας έβαλαν δύσκολα, μπλόκαραν το κέντρο και η μπάλα δεν κυκλοφορούσε σωστά. Μέχρι το 30 λεπτό η άμυνά μας φορτώθηκε με κίτρινες κάρτες. Καταλάβατε λοιπόν τι θέματα τακτικής και πλάνου είχαμε. Ατάραχος ο Γερμανός , άλλαλος, πάντα με τα χέρια στις Τσέπες. Για τέτοιο τουρίστα μιλάμε.


Στο β”ημίχρονο άλλαξε λίγο η εικόνα. Βγήκαμε πιό ορεξατοι πιέσαμε η μπάλα κυκλοφόρησε σωστά και με μία φάση ο Μητρογκόλ καθάρισε το ματς.
Μπράβο στα παιδιά της Εθνικής έδειξαν φιλότιμο και έβγαλαν εγωισμό . Έτοιμος ο Σκιμπε δευτερόλεπτα πρίν το ΓΚΟΛ είχε έτοιμη αλλαγή τον Μήτρογλου.
Για τέτοια μυαλό μιλάμε. Πρός Θεού δεν υποτιμώ τον Κουλούρι που θα έμπαινε αλλά ρε Σκίμπε, ο Μητρογκολ μία φάση να του έρθει σωστά η μπάλα περίμενε και την έκανε ΓΚΟΛ.
Είναι κίλερ στην περιοχή του αντιπάλου ο Μήτρογλου . Δεν τον πετάς έξω την στιγμή που θέσ Γκολ. Ξύπνα????.

Σε όλο αυτό το διάστημα κλασικά ο Γερμανός ατάραχος και ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΈΠΕΣ ……….

 

 

Διαβάστε Περισσότερα