<<ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ>> Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Μέρος Α΄ 3

ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ

Tα λεγόμενα βαρέα μέταλλα, όπως ο Υδράργυρος, Κάδμειο, Αρσενικό, Μόλυβδος, αποτελούν απειλή για το περιβάλλον, λόγω της Υψηλής τους ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ τους ΧΡΗΣΗΣ (οπότε η ΕΞΕΛΙΞΗ της “Βιομηχανικής Επανάστασης” έκανε την δουλειά της και έφτιαξε ένα ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Ο Υδράργυρος είναι εξαιρετικά ΤΟΞΙΚΟΣ γιατί προσδένεται σε λειτουργικές ομάδες διαφόρων ΕΝΖΥΜΩΝ, και Πρωτε’ι’νών, και έτσι ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ  ή ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ δυσμενώς βασικές ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ (το ίδιο έκανε και ο ΚΟΡΟΝΟ’Ι’ΟΣ).

Ο Υδράργυρος βρίσκεται ως ΑΥΤΟΦΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΟ στην ΦΥΣΗ ή ως ΘΕΙΟΥΧΟΣ Υδράργυρος (ενωμένος με το ΘΕΙΟ…Θεό??), αλλά προκύπτει και από ανθρώπινες πηγές, δραστηριότητες, όπως την ΓΕΩΡΓΙΑ (λόγω Φυτο – ΦΑΡΜΑΚΩΝ), την ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ κ.α. (αυτό λέγεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΞΕΛΙΞΗ, και μετά παίρνεις και την ΘΕΡΑΠΕΙΑ απ’ το ΚΕΡΑΤΟ το ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ…).

Όταν ένα μέταλλο είναι ΑΔΙΑΛΥΤΟ στο ΝΕΡΟ, περιορίζεται η τοξικότητά του  και η διαθεσιμότητά του, μέσω διαφόρων αναμείξεων του με μικροοργανισμούς (διότι ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ, δεν ενώνεται).

Υπάρχουν όμως και μικροοργανισμοί του εδάφους, που μπορούν να τον ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ,  και από την ΑΝΟΡΓΑΝΗ  σχετικά  ΑΚΙΝΔΥΝΗ μορφή του, δηλαδή χωρίς ΑΝΘΡΑΚΑ, στην ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ μορφή του.

Η αντίδραση, αυτή η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ (όχι του ΝΤΟΝΜΕ), δηλαδή του  Ανόργανου Υδράργυρου σε Οργανικό  – Δηλητηριώδη – λέγεται ΜΕΘΥΛΙΩΣΗ, όπου ένα άτομο (Η) Υδρογόνου αντικαθίσταται από μια μεθυλική ομάδα, και έτσι ο Υδράργυρος παίρνει άτομο ΑΝΘΡΑΚΑ και μετετρέπεται σε ΜΕΘΥΛΟ – ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, ο οποίος είναι ΤΟΞΙΚΟΣ και ενώνεται εύκολα ως θετικά φορτισμένος, (ιόν), με ανιόντα, όπως το ΧΛΩΡΙΟ (που έχει το  ΝΕΡΟ μας, για το καλό μας), γενικά ενώνεται με αλκοόλες ή θειόλες που είναι ανιόντα, δηλαδή είναι φορτισμένες αρνητικά.

Επίσης μπορεί να ΕΝΩΘΕΙ με την νιτρική ρίζα και με το ΥΔΡΟΞΥΛΙΟ, το οποίο είναι μια χημική ρίζα ΟΞΥΓΟΝΟΥ – ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ, η οποία βρίσκεται μέσα σε ΑΛΚΟΟΛΕΣ, στο ΝΕΡΟ, στα διαλύματα των Βάσεων κ.λ.π. Επίσης μπορεί να το  βρούμε στις φλόγες της ΦΩΤΙΑΣ..!!

Η μετατροπή αυτή του Υδραργύρου, δίνει ένα ΜΕΤΑΛΛΟ που μπορεί να ΔΙΑΛΥΘΕΙ σε ΛΙΠΑΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, το οποίο μπορεί να  περάσει την ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ, τον αιματολογικό φραγμό, τον ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ, γιατί έχει μετατραπεί σε ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, η οποία ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ απ’ τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, αλλά είναι πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οπότε τον ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ.

Γι αυτό τους αρέσει ο ΔΙΦΥΗΣ Υδράργυρος, γιατί είναι και υγρός (του Νερού), και στερεός (του Βουνού??). Με την ένωση αυτή το μέταλλο απορροφάται απ’ τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ μας, και μας ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ, διότι περνάει και στο νερό και στο έδαφος, οπότε γενικά στην ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ.

Γενικά ο Υδράργυρος είναι ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΣ σ’ όλη την φύση, στο νερό, στο έδαφος, στα φυτά, οπότε και στα ζώα, με την μορφή των ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΑΛΑΤΩΝ (η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΟΥΣΙΑ του βουνού ή του νερού που είπαν και τα ΠΝΕΥΜΑΤΑ στην μητέρα του Κομφούκιου??..καταναλώστε ΡΟΖ ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑ’Ι’ΩΝ…ΝΕΑ ΜΟΔΑ).

Ο Υδράργυρος οπότε συσσωρεύεται με την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ του αυτή, που είναι μια ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗ, στην Τροφική Αλυσίδα όπως είπαμε. Ο Υδράργυρος χρησιμοποιείται σε θερμοστάτες, στα παλιά θερμόμετρα, επειδή είναι καλός αγωγός της ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ, και σε διακόπτες, ρελέ, λάμπες φθορισμού, οικονομικές λάμπες (είδες η ΔΕΗ??), μπαταρίες, επειδή είναι καλός αγωγός του ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, όπως επίσης και σε βαρόμετρα και ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ…(δίνει καλό ΣΗΜΑ στις κεραίες??).

Με την Βιομηχανική Επανάσταση οπότε ο Υδράργυρος φαντάζομαι είχε την τιμητική του,γιατί ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ στην ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ λέει απ’ την εξάτμισή του, από ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, ή από ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ προ’ι’όντων που περιέχουν Υδράργυρο, και πετιούνται στις ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ (ή μήπως και όταν χύνεται που είναι υγρός από ΛΥΜΑΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ σε ποτάμια ή στο έδαφος??).

ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ επίσης που ΚΑΙΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ Υδράργυρο, και απ’ τον αέρα πέφτει σε λίμνες, ποταμούς, θάλασσες, στο έδαφος, και περνά πάλι στην ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ (και έχω μια ερώτηση να κάνω όταν καίγεται όλη η Αυστραλία, ο Αμαζόνιος, η Σιβηρία, η Καλιφόρνια, και γενικά όλες οι φωτιές αυτές που κατακαίνε τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, που καίγονται τόσα ΔΕΝΤΡΑ, και γίνονται ΚΑΡΒΟΥΝΟ,  πόσος ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ άραγε  εκλύεται στην ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ?? οπότε και στην ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ??).

Απ’ το 1930 ο Υδράργυρος μπαίνει στα ΕΜΒΟΛΙΑ ως μια ΕΝΩΣΗ με το ΘΕΙΟ, που λέγεται ΘΕΙΟΜΕΡΣΑΛΗ, ως ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ λέει (το οποίο απέσυραν λέει το 1999 και υπάρχει μόνο σε ένα εμβόλιο), και η ποσότητα είναι πολύ μικρή που χρησιμοποιείται οπότε δεν βλάπτει (από κάτι εμβόλια που κάνουν στα ζώα αποσύρθηκε το συντηρητικό θειομερσάλη??).

Η τοξικότητα του Υδραργύρου αναγνωρίστηκε από το 1950 με την κατανάλωση μολυσμένων ΨΑΡΙΩΝ στην Ιαπωνία (που έχει και πολύ αναπτυγμένη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ).

Όπως και αργότερα το 1970, από ΣΙΤΗΡΑ που είχαν ΡΑΝΤΙΣΤΕΙ με ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ που περιείχε Υδράργυρο (αυτό είναι ΕΞΕΛΙΞΗ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ, και ΦΑΡΜΑΚΑ από τους φιλεύσπλαχνους ΦΑΡΜΑΣΟΝΟΥΣ…)

Το αποτέλεσμα ήταν πρόκληση στα βρέφη  σοβαρών ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ και ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ διαταραχές, όπως και  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Η τοξική του δράση εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως απ’ την μορφή της ένωσης του, την διάρκεια που εκτίθεται κάποιος στον υδράργυρο, πόσο καιρό δηλαδή τον προσλαμβάνει,την ποσότητα που του χορηγήθηκε,το φύλο την ηλικία.

Σύγχρονες έρευνες (αλλά και παλαιές όπως είδαμε), δείχνουν ότι ο υδράργυρος επηρεάζει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ, φέρνει αδυναμία προσοχής και συγκέντρωσης (έχουν πολλά παιδιά), προβλήματα στην ομιλία (οι δυσλεξίες που γεμίσαμε  λέτε να έχουν σχέση??), προβλήματα στην ΜΝΗΜΗ, επίσης στην ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, τα ΝΕΦΡΑ και το ΣΥΚΩΤΙ (όλα τα ζωτικά όργανα όπως και ο Κορονο’ι’ός..).

Επηρεάζει την ικανότητα να ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, να ΒΛΕΠΕΙΣ, να ΓΕΥΕΣΑΙ, να ΚΙΝΕΙΣΑΙ (ωραία η Ταπισερί των Αλχημιστών??..<<Η Κυρία και ο Μονόκερως>>…εκείνη με τα τρία ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΑ??).

Μπορεί να προκαλέσει ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ γύρω από το στόμα, στα δάχτυλα  μυρμήγκιασμα, προβλήματα ΟΡΑΣΗΣ (η Ταπισερί…).

Μακροχρόνια έκθεση σε Υδράργυρο μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα τα οποία όσο εκτίθεσαι χειροτερεύουν προοδευτικά (εξελίσσονται και αναπτύσσονται), και οδηγούν σε ΑΛΛΑΓΕΣ στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (την κάνουν Φιλειρηνική??), σε ΛΗΘΑΡΓΟ (κόπωση του ΚΑΝΑΠΕ??), και σε ΚΩΜΑ.

Τα παιδιά είναι πιο ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ στην δηλητηρίαση απ’ τον Υδράργυρο (γι αυτό καλό είναι να τα εμβολιάζεται από μωρά..).

Πολλές κατηγορίες ζώων, ιδιαίτερα κάποια ΠΟΥΛΙΑ, παρουσιάζουν ήδη ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ απ’ την δηλητηρίαση απ’ τον Υδράργυρο. Υπάρχει πολύ μεγάλη ΡΥΠΑΝΣΗ στο περιβάλλον απ’ τον Υδράργυρο, που σε πολλές χώρες, σε διάφορες περιοχές, οι κάτοικοι προειδοποιούνται πλέον, να μην τρώνε συγκεκριμένα είδη ΨΑΡΙΩΝ ή ΠΤΗΝΩΝ που ζούν σε όλες ή μερικές λίμνες και ποταμούς.

Στις έγκυες ο Υδράργυρος μπορεί να περάσει μέσω του ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ, όπου επηρεάζει την εμβρυ’ι’κή ανάπτυξη, εμποδίζοντας το ΜΥΑΛΟ και το ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ του εμβρύου, απ’ την φυσιολογική ανάπτυξη.

Τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί, εμφανίζουν ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ  ΕΥΦΥ’Ι’Α  και ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΗ ΑΚΟΗ.. (είδες η Ταπισερί??). Οι λεκτικές και οι κινητικές τους ικανότητες, μπορεί επίσης να επιβραδυνθούν. Γι αυτό οι έγκυες δεν πρέπει να τρώνε ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ από υδράργυρο (και όχι μόνο..).

Η ένωση αυτή που περιέιχαν  ή περιέχουν τα εμβόλια, είναι πολύ τοξική, διότι ο Υδράργυρος είναι ΤΟΞΙΚΟΣ σε οποιαδήποτε δόση,και δεν αφήνει να αναπτυχθούν οι ΝΕΥΡΩΝΕΣ και καταστρέφει αυτούς που ήδη υπάρχουν…

Τα εμβόλια επίσης περιέχουν ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, σε πολύ μικρή ποσότητα λέει επίσης, όπως Αλουμίνιο περιέχεται σε μεγαλύτερες ποσότητες στο ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ σε σκόνη, που επίσης έχει γίνει γνωστό πως φέρνει προβλήματα στην ΜΝΗΜΗ, προκαλεί ΑΝΟΙΑ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ χαρακτήρα και ΑΛΤΣΧΑ’Ι’ΜΕΡ.

Επίσης περιέχουν ΣΤΑΤΙΝΕΣ, οι οποίες είναι ομάδα ΦΑΡΜΑΚΩΝ, που χρησιμοποιούνται για την μείωση των επιπέδων Χοληστερίνης στο Αίμα. Αυτά τα φάρμακα μπλοκάρουν την δράση μιας χημικής ουσίας του ΗΠΑΤΟΣ που είναι απαραίτητη για την παραγωγή χοληστερίνης , η οποία είναι απαραίτητη για την ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ και ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Οι Στατίνες μειώνουν το Q10,  το οποίο είναι ένα συνένζυμο που χρειάζεται η ΚΑΡΔΙΑ, οπότε έτσι προκαλούν ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ (γι αυτό έχουν αυξηθεί??).

Επίσης μειώνοντας την χοληστερίνη που έχει σαν ΒΑΣΗ ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, προκαλούν ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΕΣ και ΑΛΤΣΧΑ’Ι’ΜΕΡ.

Τα εμβόλια όσο και αν φαίνεται περίεργο περιέχουν και ΦΟΡΜΑΛΔΕ’Υ’ΔΗ, η οποία είναι μια χημική ουσία για την διατήρηση των πτωμάτων και χρησιμοποιείται επίσης ως ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ και ως ΒΙΟΚΤΟΝΟ (πως δεν μας έδωσαν να βάζουμε με τον Κορονο’ι’ό??).

Η Φορμαλδε’ύ’δη  φέρνει προβλήματα στην ΟΡΑΣΗ  (η ταπισερί..), ως και τύφλωση, όπως επίσης και ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ και ΒΛΑΒΕΣ, επιληψία, ερεθισμούς στο δέρμα (εξωτερικά), χαλάει τον μεταβολισμό του ανθρώπου, και κάνει προδιάθεση για καρκίνο, φέρνει ΛΗΘΑΡΓΟ, σπασμούς, ζάλη και κώμα (σαν το ΒΕΝΖΟΛΙΟ).

Επίσης περιέχουν MSG, μια ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, που προκαλεί διέγερση των ΝΕΥΡΩΝΩΝ και αδυναμία προσοχής και συγκέντρωσης (πρόβλημα σε πολλά παιδιά σήμερα), ενδοκρινολογικές βλάβες, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ DNA,τερατογενέσεις (βλέπουμε πολλές τέτοιες, σε τριτοκοσμικές χώρες όπου τρέχουν όλοι οι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΜΑΣΟΝΟΙ, να τους σώσουν, να τους θεραπεύσουν, να τους εμβολιάσουν).

Θυμηθείτε και τον Ευεργέτη Νίκολας Φλαμέλ που είπαμε τον Αλχημιστή με το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ στο Παρίσι , του έχουν αφιερώσει και δρόμο οι Γάλλοι πρός τιμήν του, για την προσφορά του και την ανιδιοτελή αγάπη…

Υδράργυρος έχει βρεθεί σε τάφους του 1.500 π.Χ.στην Αίγυπτο (επαναλαμβανόμενα γεγονότα, δεν είναι τυχαία, πάλι στην εποχή που οι ΥΞΩΣ κυβερνούσαν την ΑΙΓΥΠΤΟ, οι ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ).

Επίσης στην ΚΙΝΑ και στο ΘΙΒΕΤ (εκεί που έψαχνε ο ΧΙΤΛΕΡ τα γενοφάσκια του), πίστευαν ότι η χρήση του Υδράργυρου ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ την ΖΩΗ και αποκαθιστά τα κατάγματα.

Είναι τυχαίο γεγονός και αυτό?? Δεν νομίζω… απλά δεν γνωρίζουμε τα αίτια και τα αποδίδουμε στην τύχη, όπως ακριβώς είπε ο Δημόκριτος. Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτοί οι Αλχημιστές – Μασόνοι με τις ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ που έκαναν, πως προετοίμασαν τον δρόμο για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, την οποία θέλουν να πετύχουν απ’ την αρχαιότητα, αλλά δεν τα κατάφερναν, γιατί τους πολεμούσαμε και έχαναν πάντα ή πάντα τελικά.

Τώρα όμως μέσω της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και της ΕΞΕΛΙΞΗΣ και μέσω της διαδικασίας της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ, και της χρήσης του υδράργυρου, όπως και άλλων χημικών (είχαμε δεί και το ΒΕΝΖΟΛΙΟ, φαντάσου  τι γίνεται από αλχημεία…), είναι έτοιμοι να την πετύχουν, γιατί  Η ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ είναι να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ…

 

Και ο εχθρός (εμείς δηλαδή), είναι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, έχει ΚΟΠΩΣΗ, σωματική και ψυχική, είναι σε ΛΗΘΑΡΓΟ,έχει ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ και ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, είναι με ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ και Ικανότητα ΜΑΘΗΣΗΣ, με διάφορα προβλήματα υγείας που προκάλεσαν αυτοί με την ΑΡΧΑΙΑ τους ΓΝΩΣΗ και ΤΕΧΝΗ, που μέσω του ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ των ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ και μέσω του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, του Μεσαίωνα που έφεραν , ΕΚΡΥΨΑΝ  απ’ την κοινή θέα, την αρχαία τους ΣΟΦΙΑ, αλλά μέσα από Μυστικά Σύμβολα και Τάγματα, διατήρησαν ΑΘΕΑΤΑ, μέσα στον κόσμο του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ και του ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ..

Και εμείς ως καλά εκπαιδευμένοι απ’ το ΣΥΣΤΗΜΑ ότι μας λένε το πιστεύουμε..!!

Πιστεύουμε ότι μας λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ..!!

Ότι λάμπει όμως δεν είναι ΧΡΥΣΟΣ, μπορεί να είναι και ΧΑΛΚΟΣ…Δεν ξέρω αν με ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ..

Αυτοί και ο θεός τους, ο αρχαίος θεός ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ, που συμβολίζει την ΕΝΩΣΗ, το ΦΙΔΙ – o ΔΡΑΚΟΣ – o ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ – ο ΒΑΑΛ που εμφανιζόταν πότε με την  Αρσενική και πότε με την Θηλυκή του πλευρά, ο ΣΑΤΑΝΑΣ – ΚΡΟΝΟΣ – ΗΛΙΟΣ,  αυτός ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ, ο Medium που επικοινωνεί με τα ΠΝΕΥΜΑΤΑ, που πάντα αποζητούσε να ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, που επηρεάζει την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ, όπως και της ΓΗΣ, που θέλει να καταπιεί το ΣΥΜΠΑΝ – την ΖΩΗ γιατι είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ, η ΕΙΣΠΝΟΗ του θεού ΒΡΑΧΜΑ…που μας έχει ΕΘΙΣΕΙ πλέον με την ΠΑΙΔΕΙΑ του, την τεχνολογία του και τις συνήθειές του.. Είναι έτοιμος να ΣΤΕΦΘΕΙ και να ΕΝΩΘΕΙ μαζί μας…

Οπότε στην εποχή μας, με την κατάλληλη επεξεργασία, που έχουμε δεχτεί από το ΣΥΣΤΗΜΑ,  μέσω της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ,  έχουμε έρθει στο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ της ΕΝΩΣΗΣ αυτής..

Της ΕΝΩΣΗΣ με τον “ΘΕΟ” τους…τον ΘΕΟ/Α ΣΙΒΑ – ΚΑΛΙ… Είστε έτοιμοι να ενωθείτε μαζί του??

 

BOXING TIME

 

Διαβάστε Περισσότερα