Ο πρώτος που δεν πρόλαβε την παρέλαση… Σωτήρης Βάζελος

Ο Άρης χθες το βράδυ γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League και αυτός που πλήρωσε τα σπασμένα ήταν ο πρώην τεχνικός του εδώ και μερικές ώρες Μίχαελ Ενινγκ. Ο Γερμανός δεν πρόλαβε να κάνει παρέλαση όπως συνηθίζουμε να λέμε αλλά για να είμαστε ειλικρινείς το γυαλί είχε ραγίσει από τον περασμένο καλοκαίρι και την χαμένη ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό κυπέλου Ελλάδος.
Ο Γερμανός έχανε σιγά σιγά την εμπιστοσύνη της διοίκησης και χθες το βράδυ ήρθε το τέλος αυτής της σχέσης.Από αγωνιστικής πλευράς οι ατάκες κλισέ το πάλεψε ο Άρης αλλά δεν τα κατάφερε και άλλες μόνο ως παρηγοριά ακούγονται.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει back to back ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς από ομάδες που δεν είναι φόβητρα στην συγκεκριμένη διοργάνωση,κάτι που έχει απογοητεύσει τους φίλους της ομάδας.Ο Άρης πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να κοιτάξει την συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αλλά η κατάσταση δεν μου φαίνεται και η καλύτερη μέσα στα αποδυτήρια.Βαβέλ ξένων,λιγοστοί Έλληνες που μονάχα αυτή γνωρίζουν την φανέλα και να ρωτήσω κάτι;Αντε και βγαίνει πάλι στην Ευρώπη του χρόνου από ποιο χωριό θα αποκλειστεί;Κρίμα για τον κόσμο και τίποτε άλλο…

Διαβάστε Περισσότερα