Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ | DRAZEN

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 67-52

Όπως είναι λογικό , ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στο παρκέ και στην πραγματικότητα είναι πιο έτοιμος. Ο κορμός υπάρχει από την περσινή σεζόν και οι προσθήκες μπαίνουν σταδιακά στο παιχνίδι της ομάδας.

Στην επίθεση είδαμε τον coach Μπαρτζώκα να παίζει με πολλές πάσες από μέσα προς τα έξω. Mάλιστα εκτός του Fall που μπορεί να το υποστηρίξει και ο Bolomboy το έπραξε αν και δεν είναι στοιχείο του παιχνιδιού του.

Τα σουτ δεν μπήκαν για τον Ολυμπιακό ενώ ο Σλούκας χρειάζεται όπως κάθε σεζόν τον χρόνο του να μπει στο γνωστό του mode. Η λογική λέει πως εάν θωρακίσεις τη ρακέτα που είναι πιο εύκολο να μπει καλάθι στο τέλος θα είσαι σε πλεονεκτική θέση να κερδίσεις .

Ο Ολυμπιακός το έκανε και έδωσε σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που ψάχνει τα πατήματα της , τα σουτ.

O Παναθηναϊκός από την άλλη έδειξε καλά δείγματα στην άμυνα αλλά με τόσο low pace παιχνίδι δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλές νίκες. Διαβασμένος ο coach Radonjic αλλά στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο μπλόκαρε.

Η απουσία του Walters φάνηκε αλλά περισσότερο φάνηκε η απουσία γενικώς του Καλάθη τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχει ένας παίχτης να δώσει την εισαγωγική πάσα στο post , στον Παπαγιάννη ή τον Williams. Ο Καλάθης όσο και να μην συμφωνούν μερικοί είναι μοναδικός σε αυτό το κομμάτι και σιγουρά επιθετικά θα είχε αξιοποιήσει τον Παπαγιάννη.

Πρώτο ματς της σεζόν δεν πρέπει να βγουν γρήγορα συμπεράσματα. Ο Grigonis θα βρει σίγουρα τον καλό του εαυτό. Πρέπει να δοθεί και χρόνο στον Andrews αν και ο ίδιος στο επιθετικό κομμάτι πρέπει να βρει την αυτοπεποίθηση του.

ΥΓ : Ο coach Μπαρτζώκας δεν θα χαριστεί σε κανέναν εάν πάει να στραβώσει το παιχνίδι της ομάδας και χαλάσει τη δουλεία που έχει ρίξει 2,5 χρόνια. Οι “τουρίστες” του καλοκαιριού έχουν τους δικούς τους ήρωες αλλά εδώ μιλάμε για μαραθώνιο.

DRAZEN

 

 

Διαβάστε Περισσότερα