Ο Σάκος του Μποξ

Η καινούργια μας στήλη θριάμβευσε για τρίτη φορά στα βασικά μας στοιχήματα,  στο Ουρουγουάη – Γαλλία και στο Βραζιλία –  Βέλγιο στα  2-3 γκολ, καθώς και στα ειδικά στοιχήματα με anytime σκόρερ τον Αντουάν Γκριεσμάν και πρώτος σκόρερ Κέβιν ντε Μπρουιτεν .!!!
Και για του λόγου το αληθές παίξαμε για την τρέλα μας τον Ραφαέλ Βαράν και το γκολ του Ντε Μπρούιτεν έτσι για να κλείσει όμορφα η βραδιά με 502,60 απόδοση ……
Στα σημερινά  τώρα πάμε για το 4 στα 4 . Επειδή δεν είναι του στυλ μου να δίνω αποδόσεις στο 1,40 καθώς αυτή θα ήταν και η εύκολη λύση , στο πρώτο αγώνα Σουηδία Αγγλία βλέπω πρόκριση Αγγλίας, αλλά όπως προείπα, δεν θα ασχοληθώ καθόλου στοιχηματικά με το παιχνίδι αυτό .
Στον βράδινό παιχνίδι η οικοδεσπότρια Ρωσία κοντράρεται με την φορμαρισμένη Κροατία του Λούκα Μόντριτς και του Μάριο Μάντζούκιτς. Μια λογική επιλογή είναι το  2-3 γκολ το οποίο έχει επιβεβαιωθεί σε όλα σχεδόν τα ματς του Μουντιάλ έως και σήμερα. Εγώ θα ρισκάρω λοιπόν και θα ποντάρω στην ισοπαλία η οποία πληρώνει στο 3,1 .
Καλή τύχη μάγκίτες ….!!
Σάκος του Μπόξ

Διαβάστε Περισσότερα