Ο Σαββίδης ελπίζω να είδε την πρόκριση του Ολυμπιακού…. Σωτ Βάζελος

Ξεκάθαρα και χωρίς δεύτερες σκέψεις αυτό που συνεβει την Πέμπτη το βράδυ στο Λονδίνο το ονειρεύεται κάθε οπαδός για την ομάδα του. O φίλαθλος που δεν φοράει εκείνα τα στενά οπαδικα γυαλιά του σκιέρ μέσα από τέτοιες μεγάλες νίκες-προκρίσεις φτιάχνεται μέσα του.Καλό το πρωτάθλημα,καλό το κύπελο αλλά σαν το σιρόπι της Ευρώπης δεν έχει.
Σας τα λέω εγώ που ως Παναθηναϊκός έχω ζήσει τρομερές τέτοιες σκηνές και μου λείπουν πιο πολύ από ένα πρωτάθλημα,ένα κύπελο ή μεγάλες νίκες σε ντέρμπι.
Ποια ελληνική ομάδα μπορεί εκτός από τον Ολυμπιακό να ζήσει τέτοιες στιγμές αυτή την εποχή;Κατά την γνώμη μου μονάχα ο Παοκ διότι ο πρόεδρος του έχει τη διάθεση και κυρίως το χρήμα να τον κάνει μεγάλο όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.Άραγε το είδε ο Σαββίδης το ματσάκι στο Emirates,γιατί καλό είναι να παίρνουμε μαθήματα από τον αντίπαλο.Όπως κάποτε έκανε ο μπασκετικός Ολυμπιακός αντιγράφοντας τον μπασκετικό Παναθηναϊκό σε ελληνοποίηση με σταθερό κορμό και έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης.

Για αυτό ρε Ιβάν άσε τα ποδοσφαιρικά φαντάσματα που σε κυνηγούν και πάρε παίχτες με προσωπικότητα,με ποιότητα και κυρίως έναν προπονητή που θα φτιάξει σύνολο για μεγάλα ευρωπαϊκά πράγματα.Ο φίλαθλος του Παοκ το έχει ανάγκη και διψάει για τέτοιες ευρωπαϊκές νίκες.Αφου έχεις την δυνατότητα βρες τους κατάλληλους ανθρώπους και κάνε τα όνειρα πράξη.
Υ.Γ.Τα ίδια θα ισχύουν για την ΑΕΚ όταν μπει στο νέο γήπεδο αντίθετα για τον Παναθηναϊκό περασμένα μεγαλεία που τα θυμάσαι και στεναχωριέσαι..

Διαβάστε Περισσότερα