Ο Σουάρες δάγκωσε την Ίντερ SERPICO

Ο Μέσι επέστρεψε στο βασικό σχήμα της Μπαρτσελόνα μετά από καιρό ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.Αλλά τα φώτα του “καμπ νου”ήταν στραμμένα χθες πάνω στο Σουάρες ο οποίος με δύο δικά του γκολ έκανε την ανατροπή στο ματς και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

O “Δόντιας” ήταν σε πολύ μεγάλη μέρα και κράτησε όρθια την Barcelona η οποία μπήκε νωθρά κι ανόρεχτα στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μαρτινες ανοιξε το σκορ για λογαριασμό της Ίντερ 0 -1. Και η Barcelona αρχίζει να τραβάει κουπί για να φέρει το ματς στα ίσα. Οι Ιταλοί όσο βρίσκουν χώρους γίνονται επικίνδυνοι αλλά λόγω του Σεμέδο και του Τέρ Στεγκεν η ομάδα του Βαλβέρδε στέκεται όρθια.

Ο Κριεσμαν με κάποιες ατομικές ενέργειες βοηθάει ελάχιστα αλλά χωρίς ουσία. Οπως είπαμε παραπάνω το ματς το έκανε φορτωτική ο Σουαρες βάζοντας δύο γκολάρες και δίνοντας στην ομάδα του μεγάλη νίκη και αφήνοντας την Ίντερ στον ένα πόντο.Όταν ο “Δοντιας”είναι στη μέρα του είναι ασταμάτητος. Πάντως η Barcelona έχει σοβαρες ελλείψεις και δεν είναι η ομάδα ατσάλι που γνωρίζαμε κάποτε.

Περνάει σίγουρα ένα μεταβατικό στάδιο “ανοικοδόμησης”αλλά και αυτή είναι πολύ μεγάλη γκρούπα και θα βρει το βημα της πάνω στις ράγες.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα