Ο Σπάιντερμαν θα κλείσει την τρίτη φάση ταινιών της Marvel

Το «Avengers: Endgame» δεν θα είναι η τελευταία ταινία αυτής της φάσης της Marvel, όπως περιμέναμε.

Μπορεί το «Avengers: Endgame» (ή «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» όπως θα προβάλλεται στην Ελλάδα από τις 24 Απριλίου) να σημάνει το τέλος για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel όπως το ξέρουμε, ωστόσο δεν θα είναι και η τελευταία ταινία τις αποκαλούμενης phase III, της τρίτης φάσης του. Αυτή θα είναι η «Spider-Man: Far From Home» («Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του», από 4 Ιουλίου στους ελληνικούς κινηματογράφους), όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Marvel Studios Κέβιν Φέιγκι σε πρόσφατο event στη Σαγκάη.

Ακούγεται περίεργο με βάση τα όσα αναμένονται να γίνουν στη νέα ταινία των «Εκδικητών», ενώ η εντύπωση που είχε δημιουργηθεί ήταν ότι ο νέος Σπάιντερμαν θα σήμαινε την αρχή της phase IV. Ωστόσο κάτι παρόμοιο έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, όταν η phase II αντί να κλείσει με το «Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron», επιλέχθηκε ένα πιο χαλαρό φινάλε με το «Ant-Man».

Όσο για την τέταρτη φάση, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για ταινία, αν και είναι γνωστό ότι προετοιμάζεται η τρίτη περιπέτεια των «Φρουρών του Γαλαξία».

Διαβάστε Περισσότερα