Ο Τελικός πού ονειρεύομαι ….

Εδώ καί λίγες μέρες φίλοι μου ένας τελικός στριφογυρίζει στο μυαλό μου. Καί μιλάμε για τόν τελικό τού Τσάμπιονς Λιγκ. Eγώ προσωπικά ένα ζευγάρι σκέπτομαι καί θά ήθελα να προκύψει. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -ΑΓΙΑΞ. Αυτό κύριοι θά είναι ζευγάρι για πολλά ερωτηματικά. Όποιος πάλι βιαστεί καί τρέξει να προεξοφλήσει νίκη τής Μπαρτσελόνα σάν φαβορί
πιθανόν να πέσει κάτι χιλιόμετρα έξω. Εδώ η σύγκρουση θά είναι μεγάλη. Εδώ θα συγκρουστεί τό παλιό με τό καινούργιο. Εδώ θα γίνει η μέγιστη σύγκρουση τών δύο πάγκων. Καί μιλάω για τούς δύο προπονητές. Από Την μία η δύναμη δυστυχώς τού ενός, δηλαδή τού ΜΕΣΙ, εναντίον τού συνόλου. Δυστυχώς καί ας γουστάρω προσωπικά την Μπαρτσελόνα , ο κοντός είναι όλη η ομάδα. Ενώ ο Άγιαξ είναι μία μηχανή πού λειτουργεί ορθολογικά. Ομάδα με τό κάθε γρανάζι της να δουλεύει για τό σκοπό πού είναι προορισμένο.

Προσπαθώντας ο Βαλβέρδε να αλλάξει την νοοτροπία , καί την τακτική τής Μπαρτσελόνα , έχει μεταφέρει όλο τό παιχνίδι πάνω στον Μέσι καί αυτό φαίνεται όταν αυτός αγωνίζεται , αλλά κυρίως όταν δεν αγωνίζεται. Δυο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα με ή χωρίς τον κοντό. Σε αντίθεση με τούς Ολλανδούς πού όπως σάς είπα παραπάνω είναι σύνολο , είναι ομάδα. Δεν έχουν παίκτες γνωστούς , μπαρουτοκαπνισμένους, καί τεράστιες παραστάσεις. Εχουν όμως άλλα προσόντα. Έχουν Τεχνική , πνευμονία , θράσος, φιλοδοξία , καί πάνω από όλα καύλα να πάρουν αυτήν την κούπα. Καί τί έγινε πού είσαι η μεγάλη Μπαρτσελόνα λένε. Μεγάλη ήταν καί είναι η ΡΕΑΛ καί την ξεπάτωσα μέσα στην έδρα της καί λοιπόν πού είσαι η μεγάλη κυρία καί λέγεσαι Γιουβέντους καί σένα σε σφουγγάρισμα μέσα στο σπίτι σου.

Να περάσει ο επόμενος. Θα σε σεβαστώ κυρία Μπαρτσελόνα αλλά θα σε δώ στα μάτια. Ας μήν ξεχνάμε βέβαια ότι μιλάμε για τόν πάλε ποτέ πανμέγιστο ΑΓΙΑΞ , με κάτι κούπες βαριές στην πλάτη του. Έλα τώρα αγαπητέ κύριε Βαλβέρδε να δούμε πού θα την ανεβάσεις την άμυνα σου. Θα είσαι ψηλά; Με αυτές τίς σαίτες την έβαψες. Θα τό τρέξεις τό ματσάκι; Πού ρε να πάρουν χαμπάρι τά πιτσιρίκια. Θα το πας πάσα στην πάσα κυρία Μπάρτσα; Καί εκεί σε έχουμε. Μέγας μπελάς σας λέω για την ομάδα τού Βαλβέρδε. Θυμηθείτε με εάν καί έφ όσον πάμε για τελικό με αυτό τό ζευγάρι. Σπαζοκεφαλιά για τον Ολλανδό προπονητή θα είναι μόνον ο Κοντός. Πώς καί με τί τρόπο θα τού κόψει τίς εμπνεύσεις. Τούς άλλους λίγο πολύ τους έχει.Ρε θα γίνει της προπονητικής τό κάγκελο σας λέω. Αντίθετα με αντίπαλο την Λίβερπουλ , θα έχουν να κάνουν οι Ισπανοί με μία άλλη έκδοση της Ντόρτμουντ. Γνωστός ο Κλόπας .
Ανοικτό βιβλίο. Ασε πού σε ματς η ζωή μου , η ζωή σου , ο Κλόπας πνίγεται στην μπανιέρα μόνος του….

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα