Ο Τζοαν που δεν θα έπρεπε να είχε φύγει ποτέ… I Catalanos

Είναι γνωστό σε όλους τους  οπαδούς της ομάδας και μη ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος αφησε στίγμα στον σύλλογο. Τόσο σε επιτυχίες αλλά και στο ότι ο σύλλογος είχε έναν σοβαρό πρόεδρο που τον εκτιμούσαν και σεβόντουσαν όλοι και το ουσιαστικό της υπόθεσης ότι ήξερε να σταθεί όπως έπρεπε!!!!!
Το σημαντικό για μένα που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι ο πρόεδρος οποιασδήποτε ομάδας  να ξέρει και λίγο μπαλα… Ναι είναι πολύ σημαντικό αυτό και κρατήστε το παράδειγματα πολλά!!!!
Το έργο του Τζόαν λοιπόν σιγουρα δεν είναι εύκολο καθόλου… ήρθε σε πολύ δύσκολα μεταβατικά εποχή που θα πρέπει να βάλει σε σειρά πολλά πράγματα. Πολλά τα χρέη και μια ομάδα που πρέπει να ενισχυθεί ταυτόχρονα!!!!
Πιστεύω όμως ότι μπορεί ο συγκεκριμένος να τα καταφέρει και να βγάλει την ομάδα από αυτό το αδιέξοδο και να αποκτήσει η Μπάρτσα πάλι ένα   πρεστιζ  μια ταυτότητα και κυρίως κύρος… πράγματα που επί Μπαρτομεου είχε χάσει!!!!!
Βέβαια λίγο ακόμα να αργούσε και τα χρέη θα ήταν τα διπλά με τον γκάνγκστερ που είχε τα ηνία.. Ήδη με τον ερχομό του η ομάδα έχει ανέβει πολύ..όλοι ξέρουν και όσοι δεν ξέρουν εχουν μάθει το ποιος είναι και τι έχει καταφέρει στον σύλλογο.
Τώρα όσο αφορά το τακτικό κομμάτι που σίγουρα θα πρέπει και εκεί να παρθούν αποφάσεις(εννοείται με τον Ρόναλντ Κούμαν!)για τι αυτό είναι το σωστό σιγουρα θα δούμε μια διαφορετική Μπαρτσελόνα την νέα σεζόν.
Και εκεί θα πρέπει να δοθεί βάρος γιατι πάντα σε μια ανανέωση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το ποιοι θα μείνουν ποιοι θα φύγουν και επίσης το ποιοι θα έρθουν!!! Πρέπει λοιπόν οι επιλογές να είναι οι καλύτερες δυνατές ώστε να μην αποδυναμωθεί η ομάδα αλλά ταυτόχρονα να ενισχυθεί και αυτό να φανεί επάνω στο χορτάρι!!!!!
Στην φάση λοιπόν που είναι η ομάδα έπειτα από πολλές αποτυχίες κυρίως στην Ευρώπη θα πρέπει τουλάχιστον για την νέα σεζόν να στηριχθεί ο Ρόναλντ Κούμαν απόλυτα…
Δεν είναι σωστό να αλλάζουμε προπονητές κάθε λίγο και λιγάκι.. Πρέπει λοιπόν και την νέα σεζόν να δοθούν τα κλειδιά στον Κούμαν να δείξει με τις επιλογές που θα κανει το τι θα καταφέρει γιατί πολύ απλά στην τελική ήρθε σε μια ομάδα που δεν εφτιαξε!!!!
Την νέα σεζόν λοιπόν θα κρίνουμε τις “πινελιές”του!!!

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα