Ο βελτιωμένος Λημνιός και η υπομονή για εξωτερικό Sons Of Football

Ο Λημνιός ολοκλήρωσε με θετικά δείγματα τα παιχνίδια της Εθνικής με Αρμενία και Φιλανδία αντίστοιχα. Ο Έλληνας εξτρέμ πρόσθεσε άλλες δύο αισιόδοξες εμφανίσεις σε μία παραγωγική για τον ίδιο χρονιά και προσελκύει πιθανούς ενδιαφερόμενους από εξωτερικό.

Ήδη από τον Σεπτέμβριο, ο Λημνιός άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης και αναπτέρωσε το ενδιαφέρον πολλών για περαιτέρω εξέλιξή. Μάλιστα, τα ατομικά του στοιχεία βρίσκονται σε άνοδο. Ο ίδιος εγκατέλειψε το άτολμο ύφος και επιχειρεί πλέον ολοκληρωμένες ενέργειες στη δεξιά πτέρυγα.

Διανύει μέτρα με τη μπάλα στα πόδια, επιχειρεί μπασίματα και προσφέρει ασσίστ στους συμπαίκτες του. Η ολοκλήρωση της τελικής φάσης από τον ίδιο αποτελεί και την διαφορά σε σχέση με άλλες χρονιές. Επιπροσθέτως, ο νεαρός εξτρέμ βελτίωσε τη διάρκεια , εμπλούτισε το παιχνίδι του και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους ανοιχτούς χώρους. Εάν ο Λημνιός ειδικεύεται σε ένα στυλ ποδοσφαίρου, οι αντεπιθέσεις και ο αιφνιδιασμός αποτελούν το είδος του.

Βέβαια, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, έτσι και ο Λημνιός διαθέτει κάποιες αδυναμίες. Μπορεί μεν να διακρίνεται στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά δυσκολεύεται σε κλειστές και πολυπρόσωπες άμυνες. Σε αυτό το σημείο, χρειάζεται κανείς προσωπική ενέργεια προκειμένου να δώσει τη λύση. Επιπλέον, ο Λημνιός χρειάζεται και τα γκολ. Φέτος, εμφανίζει ανάκαμψη στο τομέα των ευκαιριών. Τουλάχιστον, οι φάσεις τελειώνουν, όντας επικίνδυνες και με στόχο στην αντίπαλη εστία.

Όμως, άξιο προσοχής χρίζεται η συγκράτηση στους δελεασμούς. Κυκλοφορούν φήμες περί ενδιαφέροντος ευρωπαϊκών ομάδων και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τον Λημνιό. Δεν είναι διόλου περίεργο το ενδιαφέρον. Κάθε άλλο παρά αρνητικό ακούγεται, καθώς είναι απολύτως φυσιολογικό για τον ταχύτατο εξτρέμ. Ωστόσο, στη προκειμένη φάση, ο Λημνιός πρέπει να επικεντρωθεί στη διατήρηση της καλής του απόδοσης.

Να φτιάξει πάνω στις θετικές παρουσίες και να δουλέψει σε διάρκεια το ταλέντο του. Έχει χρόνια μπροστά στο όνειρο του εξωτερικού. Οι πετυχημένες σεζόν με υψηλά στάνταρ απόδοσης θα τον καθιστούν αξιόπιστο αθλητή, ολοκληρωμένο στις πτυχές του ταλέντου του και ώριμο για το επόμενο σκαλί σε καριέρα.

Διαβάστε Περισσότερα