Οχι Δάκρυα ψηλά το κεφάλι… ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Σήμερα στις 19:30 στο ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο λεγόμενο Αθηναϊκό ντέρμπι για την 10η αγωνιστική της Super League. Κάποιοι την προηγούμενη βδομάδα με όσα συνέβησαν στην Τούμπα μίλησαν και μας είπαν ότι βάλαμε τα κλάματα, γίναμε μίζεροι και καλά να πάθουμε με τις συμμαχίες που κάναμε κατά το παρελθόν. Κανένας δεν κλαίει και εάν κλαίει είναι δάκρυα θυμού. Τέτοιο σφάξιμο τις τελευταίες αγωνιστικές που έχει δεχτεί η ομάδα δεν αντέχεται.
Δεν είναι συμπεριφορά απέναντι σε μεγάλη ομάδα αυτή η κατάσταση.Το ξέρω θα μου πείτε ο Αλαφούζος τον κατάντησε έτσι,μην λέμε πάλι τα ίδια όμως τα γνωρίζουμε και εμείς μέσω των άρθρων μας τα έχουμε τονίσει πολλές φορές μέσω του georgiouclub.gr. Ας ελπίσουμε σήμερα τόσο ο διαιτητής όσο και οι VARISTES να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων απόψε το βράδυ.Σε ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι δεν αμφιβάλω ότι ο Δώνης το έχει δουλέψει αρκετά το ματς και θα ανακατέψει την τράπουλα και κατά την διάρκεια του αγώνα.Tα μεγάλα παιχνίδια πάντα τα δουλεύει καλά ο coach και μεταφέρει την κατάλληλη ψυχολογία στους παίχτες του πέρα της τακτικής.
Το τριφύλλι φαίνεται να πατάει καλύτερα τις τελευταίες 20 μέρες και αυτό ωφείλεται ξεκάθαρα στον ελληνικό κορμόστην βασική ενδεκάδα,στην επιστροφή Χατζηγιοβάννη αλλά και στην φυγή Νταμπίζα όσο και εάν ορισμένοι δεν θέλουν να το αντιληφθούν.Ο αρχηγός κατάλαβε το λάθος της προηγούμενης αγωνιστικής βγήκε μπροστά,ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του και όλοι μαζί πάνε για την νικη απόψε,ένα τρίποντο που δεν έχει έρθει ακόμα σε εντός έδρας παιχνίδι.Όλοι στο γήπεδο απόψε και ας είναι μια βροχερή μέρα,η ομάδα μας χρειάζεται στο πλευρό της γιατί όπως τραγουδάμε και εμείς στις χαρές και στις λύπες μαζί μοναχά ΠΑΟ εσύ…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα