Όχι κι η ζωή μας βρε παιδιά! Κώστας Ιλίσια

Ήθελα να το γράψω σαν υστερόγραφο αλλά με προβλημάτισε κι εξόργισε ταυτόχρονα που θα το αναφέρω πρώτο. Χθες χαζεύοντας το παιχνίδι Ατρόμητος- Ξάνθη στην τηλεόραση είδα ένα πανό των φανατικών που έγραφε: Ο Ατρόμητος ειναι η Ζωή μας και με τη Ζωή μας δεν παίζει κανείς. Τι λέτε ρε παιδια; Είστε σοβαροί; Η Ζωή σας ειναι ο Ατρόμητος; Πολύ πιο σπουδαία πράγματα ειναι η Ζωή σας και Ζωή μας.

Ειναι οι σπουδές σας, η εργασία σας, η οικογένεια σας ,οι γονεις σας. Ο αγώνας σας για καλύτερη υγεία, παιδεία, καλύτερες αμοιβές και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Να γράφατε Ατρόμητε είσαι η καψούρα μας θα το καταλάβαινα αλλά όχι η Ζωή μας. Ήμαρτον!!!

Πάμε στο άλλο θέμα τώρα. Ο Γιώργος Γεωργίου στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm παίζει συχνά πυκνά ένα ωραίο κομμάτι των Rolling Stones με τίτλο: She”s a Rainbow. Το αφιερώνει πάντα στη λατρεμένη του κόρη την Σταυρούλα. Το τραγούδι αυτο έχει μια φοβερή εισαγωγή με πιάνο.

Ποιος μαγεύει με το παίξιμο του στο πιανάκι( όπως το αποκαλεί ο Χόρχε) ; ο Άγγλος Nicky Hopkins, εξίσου καλός και στο αρμόνιο. Γεννήθηκε σαν σήμερα 24 Φεβρουάριου του 1944 και πέθανε στο Νασβιλ του Τενεσι Σεπτέμβρη του 1994 μόλις 50 ετών. Παρουσίασε γαστρεντερικές επιπλοκές μετά απο ένα χειρουργείο, πάλευε χρονιά με τη νόσο του Crohn.

Αυτός ο σπουδαίος μουσικός είχε συμμετοχή σε άλμπουμ πολλών συγκροτημάτων και καλλιτεχνών όπως: απο 1966 έως 1975 με R. Stones, με Kinks, με WHO, με Jerry Garcia band, με Steve Miller band, με John Lennon στο άλμπουμ Immagine, με Quicksilver Messenger Service, με Joe Cocker και και και…Κωστας Ιλισια.

Θα απολαύσουμε το παίξιμο του Edward Nicky Hopkins σε δυο κομμάτια

1)  The Rolling Stones- She”s a Rainbow(Official Lyric Video) 4min 13sec

2) The All Stars feat. Nicky Hopkins- Piano Shuffle. 3min 05sec.

https://www.youtube.com/watch?v=Wovltw9RtVg

Κώστας Ιλίσια

Διαβάστε Περισσότερα