Ωφέλιμη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο η SuperLeague2..? Κιτρινόμαυρος Παλμός

Φέτος, η super league 2 είναι πολυάριθμη και δημιουργείται ένας ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Η μάχη για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία ( super league 1),
μετατρέπεται σε έναν διαρκή πόλεμο, μεταξύ των ομάδων, δημιουργώντας ένα κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού. Κατά την γνώμη μου , θα σας αναφέρω τις πιο ενδιαφέρον ομάδες που υπάρχουν στο βόρειο και νότιο όμιλο, αν και μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για να έχω καλύτερη εικόνα.
Ξεκινάμε,από τον Βορρά :
Η Λάρισα, είναι ιστορική ομάδα και θέλει να πρωταγωνιστήσει στον όμιλο. Το καμάρι του Θεσσαλικού κάμπου, έχει όλα τα φόντα να αναδειχθεί, καθώς διαθέτει ταλαντούχους παίκτες σε μικρή ηλικία και μαζι με τους πεπειραμένους παίκτες της ομάδας, θα παίζουν σημαντικό ρόλο για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.
Η ομάδα της Θεσσαλίας, αξίζει την προσοχή μας, καθώς είναι ένα απολαυστικό κοκτέιλ,  με κύρια συστατικά:  την ιστορία,τον κόσμο και την ποιότητα της!!!
Το παράδοξο της κατηγορίας , είναι η Καβάλα που θα αγωνιστεί με παίκτες από το kick boxing και το μπάσκετ. Ναι!!! Είναι αλήθεια, απίστευτο ,και όμως ελληνικό!!
Το συγκεκριμένο εγχείρημα, προκαλεί μεγάλη εντύπωση καθώς και ενδιαφέρον, επειδή το άγνωστο προκαλεί βλέμματα και δημιουργεί εικόνες!!!!
Καταλήγουμε στον Νότο:
Η Κηφισιά, που παίζει στο γήπεδο ” Μιχάλης Κρητικόπουλος”, στην Καισαριανή. Οι παίκτες της νεοφώτιστης Κηφισιάς , κάνουν οργανωμένες επιθέσεις στην μεγάλη περιοχή, παραμένουν αήττητοι, συνεχίζονται την παράδοση τους από την Football League. H Κηφισιά , δεν έχει δεχτεί κανένα γκολ,μέχρι σήμερα και παραμένει αξιόπιστη ομάδα στα μετόπισθεν.Για να δούμε, μπορεί να αντέξει τη δύσκολη κούρσα ως το τέλος και να κάνει θαύματα σε αυτή την κατηγορία.
Ο Λεβαδειακός,  είναι ανέκαθεν η ομάδα που βρίσκεται μεταξύ πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Η ομάδα διαθέτει αρκετά ταλέντα , όπως ο Γιώργος Νίκας , και θέλει να βάλει την σφραγίδα της, ώστε να ανήκει πλέον στην μεγάλη κατηγορία.
Ο χρόνος, θα δείξει τις καλύτερες ομάδες, στην super league 2, καθώς πρέπει να διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες, αξιοπιστους προπονητές,πάθος, ψυχή και αποφασιστικότητα.
ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα