ΟΦΗ. Μια αλλαγή που έχει ρίσκο – SERPICO

Όταν η συμπαθής ομάδα τής ΚΡΉΤΗΣ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή εγώ προσωπικά απόρρησα καί αυτό γιατί με τον ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ο οποίος ήταν δεμένος με τό σύνολο, αλλά καί τις σκληρές μάχες στην β” Εθνική εγώ την έβλεπα σάν ομάδα πιο συμπαγή καί οργανωμένη. Ήταν μία οικογένεια όλοι μαζί , πέρασαν δύσκολα χρόνια, ήταν πού λέμε σαν οικογένεια. Το πάλευε ο ΟΦΗ καί στην Σούπερ Λιγκ καί τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπει σέ μπελάδες για υποβιβασμό.

Ήρθε ο αγώνας με τό Αγρίνιο, έγιναν κάτι ψιλοσαματάδες μεταξύ προπονητών καί ξαφνικά τέλος ο Παπαδόπουλος. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά αυτά τα βλέπουμε στα γήπεδα, η Διοίκηση αποφασίζει το τέλος τής συνεργασίας, φέρνοντας τούς παλιούς άσσους Βέρα, καί Ίσις. Η ομάδα ανακατεύεται, τα αποτέλεσματα δεν είναι ικανοποιητικά  καί φέρνουν τον ΟΦΗ  σέ μπελάδες. Θα είναι τραγικό εάν καί έφ όσον, πού τό θεωρώ δύσκολο, να φουντάρει η ομάδα. Τότε κάποιοι ή βιαστήκανε ή  δεν είχαν υπολογίσει σωστά. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την ομάδα της Κρήτης επικίνδυνα.

Σε ένα χρονικό σημείο πού ο ΟΦΗ είχε μία σταθερή πορεία , ξαφνικά μπήκε σε μπελάδες. Για αυτό λέω ότι ίσως αυτή η αλλαγή δεν έπρεπε να γίνει σε τέτοιο χρονικού σημείου. Άποψη εκφράζω προσωπική , καθώς βλέπω την πορεία τού ΟΦΗ να είναι πτωτική. Εύχομαι η συμπαθής καί ιστορική ομάδα του Ηρακλείου να ξεπεράσει αυτή την πραγματικά δύσκολη φάση. Ο ΟΦΗ ανήκει στην μεγάλη κατηγορία  καί έχει πίσω του μεγάλη ιστορία. Η πορεία θα δείξει

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα