ΟΦΗ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ :1 -0. ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ …….. SERPICO

Ένα γκολ σε κολλημένη άμυνα από τον Βούο έκρινε τον αγώνα. Με οργανωτή τον Τουρέ μόλις μία φορά έφτασε ο Ολυμπιακός με αξιώσεις στην περιοχή του ΟΦΗ. Όχι δεν ήταν θέμα Τουρέ πρός Θεού. Αυτόν τον ρόλο ο παίκτης κλήθηκε να παίξει ότι μπορούσε έκανε. Άπαντες εκτός Ποτενσε ,Τσιμικα, Γκιγιερμε, βρέθηκαν πάλι χωρίς να προσφέρουν στην ομάδα. Εάν τους πιάσω έναν ,έναν θα καταλάβεται ποιούς εννοώ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ.
ΔΕΝ εχω καμμία διάθεση να βγάλω χολή. Αλλά ρε μάγκες πάλι ο Ολυμπιακός έβγαλε θέματα. Ότι και εάν προσπάθησε να κάνει ι ΜΑΡΤΙΝΣ δεν απέδωσε. Όσο και να πίεσε στο Β ημίχρονο ο Ολυμπιακός ΓΚΟΛ δεν έμπαινε. Σέντερ ΦΟΡ αγνοείται. Καμιά σαρανταριά γεμίσματα μέτρησα .Ότι και να δοκίμασαν οι ερυθρόλευκοι δεν απέδωσε.Πάλι κάποιοι παίκτες φάνηκαν λίγοι.
Δεν θα ισοπέδωσε τίποτα. Δεν θα κάνω τον τζάμπα αναλυτή και κριτή. Όχι. Αλλά έχουμε συνεχόμενα κακά ΜΑΤΣ και επίσης άσχημα αποτελέσματα. Τα πράγματα δυσκολεύουν και γίνονται γκέλες που κοστίζουν. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που αρμόζει στον Ολυμπιακό. Η δικαιολογία για περί χρόνου που πρέπει να δωθει στην ομάδα ξεφτιζει πλέον. Ο κόσμος ήταν και θα είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν φτάνει όμως αυτό μόνο. Δεν παίζει μπάλα ο κόσμος. Τεχνικό επιτελείο και παίκτες είναι αυτοί που έχουν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους. Τι Δεν γίνεται σωστά Δεν ξέρω.

Αλλά το ξαναλέω: ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!!!!!!!!!!

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα